پیام مستقیم برای علی کریمی؛ سفارش کردند به او رای ندهیم

ایران وایر :تصور کنید که روز ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ است؛ مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون فوتبال. «علی کریمی» در قامت یکی از نامزدهای انتخاباتی برای به دست آوردن میز ریاست فدراسیون فوتبال، «مهدی مهدوی‌کیا» به عنوان کاندیدای نایب رییسی فدراسیون و «فاطمه علیپور» نامزد مورد نظر علی کریمی برای پست نایب رییس زنان فدراسیون فوتبال، شکست می‌خورند.

چه کسی برنده خواهد شد؟ یکی مانند «حیدر بهاروند» که فساد خود و آقازاده‌اش در لیگ یک فوتبال ایران به آوازه رسانه‌ها بدل شده، اما هیچ‌کس جلودارش نیست.


شاید سردار «مصطفی آجرلو» که پس از انحلال باشگاه پاس تهران، فساد در «سازمان ورزش» شهرداری تهران، نام‌دار شدن در پرونده املاک نجومی و درآمدهای نجومی مشاوران رسانه‌ای او در شهرداری، هم‌چنان به ریاست فدراسیون فوتبال می‌اندیشد.

یا «محمود اسلامیان»، قُل دوم «مهدی تاج» از دهه ۷۰ خورشیدی تاکنون که حمایت‌های ویژه «اسحاق جهانگیری» را هم برای ریاست فدراسیون فوتبال در دست دارد.

***

این فقط یک گمانه‌زنی نیست. « قاسم رنجبریان» رییس هیات فوتبال «هرمزگان» در گفت‌وگو با برنامه زنده شبکه تلویزیونی استان هرمزگان در پاسخ به شانس علی کریمی در انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال گفت: «متاسفم که بگویم شکست می‌خورد.»

او گفته است که «جامعه ایران هنوز آمادگی پذیرش یک مدیر فوتبالی را ندارد»، اما به این موضوع اشاره نکرد که چگونه فوتبال ایران آماده شد که کسی چون او با سابقه «کارمندی در حراست فرمانداری»، به ریاست هیات فوتبال هرمزگان برسد.

قاسم رنجبریان گفته است که به آن‌ها «سفارش شده» به چه کسی رای بدهند.

برای درک بهتر اینکه چه کسی یا چه کسانی می‌توانند به امثال قاسم رنجبریان «دستور» دهند که به علی کریمی یا گزینه‌های دیگر رای ندهید، می‌توان رای‌دهندگان مجمع فدراسیون فوتبال را مرور کرد.

طبق ماده ۲۲ اساسنامه جدید فدراسیون فوتبال، مجمع فدراسیون فوتبال در شرایط فعلی می‌تواند تا ۸۵ عضو داشته باشد. طبق اساسنامه جدید، حق رای وزیر ورزش، معاون وزیر ورزش، رییس فدراسیون ورزش‌های روستایی، «مهدی تاج» به عنوان عضو کمیته اجرایی کنفدراسیون فوتبال آسیا و یک نفر از اتحادیه بازیکنان فوتبال حذف شده است. شخصی رییس فدراسیون فوتبال خواهد شد که حداقل ۵۰درصد به علاوه یک رای از آرای مجمع را کسب کرده باشد.

نکته این‌جاست که روسای هیات‌‌های فوتبال، در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال، صاحب بیش از ۳۵ رای هستند. یعنی شخصی به ریاست فدراسیون فوتبال می‌رسد که رای «مدیران هیات‌های فوتبال» را در اختیار داشته باشد، نه کسی که از سوی مدیران باشگاه‌ها، کاپیتان‌های تیم‌های ملی فوتبال، فوتسال، فوتبال ساحلی مردان و زنان و مربیان و داوران مورد اعتماد قرار بگیرد.

روسای هیات‌های را چه کسی انتخاب می‌کند؟ با یک روش ساده؛ قاسم رنجبریان ابتدا توسط مهدی تاج به سرپرستی هیات فوتبال هرمزگان منصوب شد و سپس در انتخاباتی از پیش مهندسی شده، ریاست این هیات‌ فوتبال را در دست گرفت. خود او، با نظر مستقیم همان رییس مستعفی فدراسیون فوتبال، «محمد کارگران» را به ریاست هیات فوتبال «بندرعباس» منصوب می‌کند.

همین اتفاق در تک‌تک استان‌ها و شهرستان‌هایی که هیات فوتبال در آن‌ها دایر شده، به صورت دقیق اجرا شده است. پس عجیب نیست اگر به او سفارش شود که به علی کریمی رای ندهد؛ عجیب، این عیان‌گویی مدیران است که از لابی‌ها، به صورت علنی رونمایی می‌کنند.

پس تصمیم‌گیرنده‌های اصلی برای انتخاب رییس فدراسیون فوتبال، منصوبان مدیران کنونی هستند. چرخه‌ای که نمونه آن را می‌توان در سیستم شورای نگهبان، مجلس خبرنگان و رهبر جمهوری اسلامی دید.

تا پیش از این هم هیچ رییس فدراسیونی، در انتخابات مهندسی شده فوتبال ایران، توسط مدیران هیات‌های منصوب شده از سوی خودش شکست نخورد.

«محمد دادکان» را سازمان وقت تربیت بدنی برکنار کرد و فدراسیون جهانی فوتبال ایران را به حالت تعلیق درآورد. «علی کفاشیان» با لابی همان سازمان تربیت بدنی رییس فدراسیون فوتبال شد و دوره بعد هم با همان آرای هیات‌ها، ریاست را به دست آورد. سال ۱۳۹۵ علی کفاشیان به دلیل فشارهای وارد شده از سوی نهادهای امنیتی، برای ریاست فدراسیون نام‌نویسی نکرد، اما با لابی مستقیم خودش، مهدی تاج را به ریاست فدراسیون رساند؛ همان مدیران هیات‌های منصوب شده از سوی علی کفاشیان، به مهدی تاج رای دادند.

اگر مهدی تاج به بهانه بیماری و به دلیل فساد مالی، مجبور به استعفا نمی‌شد، باز هم در تمامی انتخاباتی که هیات‌ها تصمیم‌گیرنده آن هستند، پیروز بیرون می‌آمد.

خبرگزاری تسنیم، ۱۸ دی‌ از «مهندسی شدن آرای هیات‌های فوتبال» توسط آنچه «برخی مدیران کنونی فدراسیون فوتبال» خوانده بود، خبر داد. این خبرگزاری از تیتر «عملیات فریب» استفاده کرد؛ مقصودش به صورت غیرمستقیم به «حیدر بهاروند» و «محمود اسلامیان» بود. دو مدیر نزدیک به مهدی تاج که تلاش می‌کنند راه مستقیم او را ادامه دهند.

وب‌سایت «شهرآرا» یک روز قبل‌، خبر از رایزنی برای «رد صلاحیت» علی کریمی از سوی اعضای کمیته انتخابات فدراسیون فوتبال را داد. تمامی اعضای این کمیته با امضای «مهدی محمدنبی» دبیرکل کنونی فدراسیون فوتبال کار خود را آغاز کرده‌اند.

هرچند بعید به نظر می‌رسد که علی کریمی در آستانه انتخابات از سوی کمیته انتخابات فدراسیون فوتبال رد شود، اما بروز چنین اخباری از دل فدراسیون، بدین معنی است که مدیران کنونی ساختمان سئول تلاش می‌کنند هم جنگ روانی علیه کریمی را آغاز کنند و هم به او بفهمانند که پیروزی‌اش، همین رسیدن به مرز انتخابات است و بس.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۶
hassan5 - تهران، ایران

نظام اسلامی اگر در طی ۴۲ سال افراد سالم را در راس امور میگذاشتند،علاوه بر اینکه اوضاع فعلی خیلی فرق میکرد،احتمالا خودش هم نبود.نظام اسلامی کسی را میخواهد که بخاطر بر پا نگهداشتن ولایت مطلق فقیه براحتی ادم بکشد(مثل خوش کوش که در تظاهرات ۸۸ با اسلحه سوار بر موتور فیلمش پخش شد)در ازای این خدمات ازاداند که هر فسادی( دزدی، قتل،) را انجام بدهند
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
۷۶
hassan5 - تهران، ایران

در نظام اسلامی امکان ندارد که شخص غیر دزد و فاسد در راس امور قرار بگیرد
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۷
۴۰
kakolzari - لندن، انگلستان
لطفا بدن شورای نگهبان انتخاب کنه یه وقت قاتل نباشه این علی کریمی
دوشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.