قدردانی ارتش اسرائیل از همبستگی رضا پهلوی با خانواده بیباس

صدای آمریکا: حساب فارسی‌زبان ارتش اسرائیل در شبکه اجتماعی «ایکس» روز شنبه چهارم اسفند از «همبستگی نمایندگان مردم ایران و شاهزاده رضا پهلوی» با خانواده بیباس قدردانی کرد.
 
شاهزاده رضا پهلوی روز جمعه سوم اسفند در شبکه اجتماعی ایکس در ارتباط با قتل کودک‌گروگان‌های بیگناه اسرائیلی به دست نیروهای گروه ترویستی حماس نوشته بود این اقدام نشان داد حماس و اربابان آن در تهران نمی‌توانند بخشی از فرایند صلح باشند.

او ضمن همدردی با خانواده بیباس افزوده بود: تا زمان پایان دادن به «حکومت ترور جمهوری اسلامی»، هیچ ایرانی یا اسرائیلی در امنیت نخواهد بود.
+62
رأی دهید
-11

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    Sam1977 - دمشق، سوریه

    خاک تمام عالم بر سر تو ،، البته معلم یوگا در غیرت شما تاثیر گذار بوده
    82
    6
    یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    Nasrol.Senvar.Hani - مسکو، روسیه

    Sam1977 - دمشق، سوریه
    یه دوست هندی مسلمان گاگولی داشتم وقتی یوگا کار میکردم می‌گفت وقتی نماز هست یوگا لازم نیست و حتی می‌گفت حرامه و می‌گفت ورزش کافرهاست یعنی هندوها. بهش گفتم قبلا نماز می‌خوندم و هیچ اثری نداشته و یوگا هم جسمی و هم روحی اثر مثبت داره. می‌گفت ایمانت ضعیفه. و من خوشحال از اینکه اصلا ایمان ندارم چه برسه به اینکه ضعیف باشد، حالا تو بگو حق با من بوده یا . اون دوست عشق فرهنگ عربا؟
    1
    29
    یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۴
    rood120 - منچستر، انگلستان

    منتظر السلطنه بدبخت که برای رسیدن به سلطنت آویزان همه جا و همه چیز شد و خودش را ارزان فروخت ولی باز هم از همه جا مانده و رانده حتی با چسبیدن به اسرائیل یکسری از طرفدارانش هم ازش رو گرداندند چقدر خار و خفت بزودی به بابات می‌پیوندی به امید خدا بدون تاج هاهاها
    44
    5
    یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    Ali Nazari - میامی، ایالات متحده امریکا
    وقتی شاهزاده رضا پهلوی حرفی میزنه، مخالفان دوران خوب پهلوی که فقط ۲-۳٪ جمعیت ایران را تشکیل می‌دهند و شامل ساندیس خوران احمق، مجاهدین کودن و کمونیستهای خر تر از هر دو واق واق زیادی می‌کنند چون میدانند که مردم ایران عاشق دوران خوب پهلوی بوده و ۴۶ سال است که افسوس آن دوران را میخورند. اخوندها و مجاهدین و کمونیستها خوب میدانند که اگر فردا در ایران انتخابات آزاد برگزار شود ، رضا پهلوی بیش از ۹۵٪ رای میاورد چون مردم ایران ۴۶ سال است که در بدبختی، فقر، فساد، فلاکت ، بیکاری، اعدام ، شکنجه، زندان، گرانی و…..زندگی می‌کنند و همان سال اول انقلاب فهمیدند که خمینی ملعون فاسد آدم کش سرشان را کلاه بزرگی گذاشت.
    1
    10
    یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۶:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۷
    مهدی52 - روتردام، هلند
    آنچه مهم است وجدان و شرف و حس انسان دوستی است که هنوز اندک رهبران و سیاستمدارانی می‌توانند آن را با جرعت و جسارت و بدون در نظر گرفتن موقعیت سیاسی خود ابراز نمایند که باز هم شاهزاده رضا پهلوی در این مورد هم شایستگی خود را نشان دادند.
    0
    12
    یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۶
    قورپه - بروکسل، بلژیک
    اسراییل و رضا پالانی جلوی همدیگر بلند میشن برای هم هندونه قاچ میکنند و برای هم چایی میریزند رضا به خودش امیدواری میده میگه اسراییل میزنه ایران را نابود میکنه و اخوند را پایین میکشه و میگه اق رضا جلوس فرمایید از اون ور اسراییل ها فکر میکنند اخوند را به راحتی دک میکنه اقا رصا میاد و بیشتر به از اخوند به اسراییل دستمزد میده هردو اینقدر احمقند که نمیدانند وطن و اخوند و رژیم با هم فرق میکنند هیچ ایرانی چشم دیدن خائن را ندارد و در برابر دشمن با تمام وجود از وطن دفاع میکنند
    1
    0
    یکشنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۳
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.