رونمایی ترامپ از طرح فروش «کارت طلایی» ۵ میلیون دلاری برای دریافت شهروندی آمریکا

 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکاصدای آمریکا: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز سه‌شنبه هفتم اسفند ایده جایگزینی برنامه ویزا برای سرمایه‌گذاران خارجی با «کارت طلایی» را مطرح کرد که می‌توان آن را با پرداخت ۵ میلیون دلار به عنوان مسیری برای دریافت شهروندی آمریکایی دریافت کرد.

آقای ترامپ به خبرنگاران گفت که برنامه ویزای سرمایه‌گذار مهاجر «ایی‌بی-۵» را که به سرمایه‌گذاران خارجی امکان می‌داد که با سرمایه‌گذاری هنگفت یا کار آفرینی در آمریکا اقامت دائم ایالات متحده را دریافت کنند، با طرح «کارت طلایی» جایگزین خواهد کرد.

در برنامه ویزای سرمایه‌گذار مهاجر به مهاجرانی که در آمریکا سرمایه‌گذاری می‌کنند، «کارت سبز» اعطا می‌شود.

رئیس‌جمهوری آمریکا به خبرنگاران گفت که ایالات متحده این «کارت طلایی» را به قیمت ۵ میلیون دلار به متقاضیان خواهد فروخت.

او همچنین گفت که این کارت دارای مزایای گرین کارت است، مسیری را برای کسب تابعیت آمریکایی ایجاد می‌کند، و افراد ثروتمند با خرید آن می‌توانند وارد ایالات متحده شوند.

برنامه سرمایه گذار مهاجر «ایی‌بی-۵» که توسط خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده اداره می‌شود، توسط کنگره آمریکا در سال ۱۹۹۰ میلادی و با هدف کمک به اقتصاد ایالات متحده از طریق کار آفرینی و جذب سرمایه‌های سرمایه‌گذاران خارجی ایجاد شد.

هاروارد لوتنیک، وزیر بازرگانی ایالات متحده، روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت که برنامه سرمایه‌گذار مهاجر نواقص و اشکالات زیادی داشت، با تقلب‌ همراه بود، و بهای کمی داشت.

او افزود که رئیس‌جمهوری آمریکا می‌خواهد کارت طلایی را جایگزین این برنامه «مضحک» کند.

دونالد ترامپ به خبرنگاران گفت که آمریکا می‌تواند بیش از یک میلیون کارت طلایی بفروشد و افراد موفق و ثروتمند با ورود به ایالات متحده، پرداخت مالیات و ایجاد کار آفرینی به اقتصاد ایالات متحده کمک خواهند کرد.
+36
رأی دهید
-17

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۴۵
    دائی جان ناپلون - مارسی، فرانسه
    پنج میلیون بدی برای ویزا تازه بری اونجا چند میلیون سرمایه‌گذاری ‌بکنی کسی که اینقدر پول داره مگه مغز خر خورده که این کار رو بکنه با این بلاتکلیفی دنیا که معلوم نیست فردا چی میشه این فکر کنم برای زنش هم ژتون بفروشه.
    32
    21
    ‌چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۷
    Munchen - مونیخ، آلمان

    من موافق همه کارهای ترامپ نیستم ولی مگه طرح بدیه؟ اگه کشور شما بود و شما رئیس حکومتش بودید،میومدید در رو باز کنید هرچی گدا گشنه و بیسواد و محروم و مشکل دار و بزهکار که از ۱۰۰ تا ۹۰ تاش بیخاصیت خواهند بود بیاد تو کشورتون؟ یا دنبال افراد با استعداد و نخبه یا افرادی که سرمایه و پول دارند که برای کشورتون مفید هستند میبودید؟.
    6
    34
    ‌چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    رک و راست - لندن، انگلستان
    $5000,000 میگیرم یه دونه از اون‌کاتها رو بهم تقدیم کنید 😘
    3
    9
    ‌چهارشنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.