طرز تهیه‌ی کلافوتی خرمالو

مواد اولیه:
  • شکر نرم و دونه ریز 60 گرم
  • آرد سفید همه کاره 70 گرم
  • بگینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1 پنس
  • تخم مرغ 4 عدد
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • شیر 100 گرم
  • خامه 4 قاشق غذاخوری
  • خرمالو 4 عدد
  • فندق تست و خرد شده 50 گرم
روش تهیه:
برای شروع آرد رو همراه با بکینگ پودر و نمک مخلوط و یکی دو بار از الک رد می کنیم. فر رو روشن می کنیم و روی 190 درجه سانتیگراد تنظیمش می کنیم. کف ظرف یا قالب رو با کمی کره چرب می کنیم و روی اون رو 1 قاشق شکر می پاشیم و کنار میذاریم. لازمه تاکید کنم برای تهیه این کیک از قالبی باید استفاده کنیم که هیچ درزی نداشنه باشه و در واقع هیچ امکانی برای بیرون رفتن مواد ازش وجود نداشته باشه پس اگر به قالبتون مطمئن نیستین از یک ظرف سرامیکی و یا پیرکس که تحمل حرارت بالا داره استفاده کنین. تخم مرغ ها رو توی یک ظرف بشکنین و مقداری بزنین تا از حالت لختگی دربیاد و بعد شکر رو تدریجاً بهش اضافه می کنیم و هم زدن ادامه میدیم تا حجم تقریباً 2 برابری بگیره و رنگش کاملاً روشن بشه. وانیل رو به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم و 1 دقیقه دیگه هم میزنیم.

حالا مخلوط آرد رو به تدریج به تخم مرغ های حجم گرفته اضافه می کنیم و با کمک لیسک با هم فولدشون می کنیم تا یکدست بشن. حالا خامه رو اضافه می کنیم و با هم مخلوطشون می کنیم. شیر رو هم نهایتاً اضافه می کنیم و در حد یکنواخت شدن با مخلوط هم مزنیم. حالا روی ظرف رو با یک لایه محافظ غذا می پوشونیم و در دمای آشپزخونه 20 دقیقه استراحت میدیم. بعد از گذشتن زمان استراحت، مایه کلافوتی رو داخل قالب می ریزیم و خرمالو هایی که به شکل و اندازه های یکسان برش زدیم داخل مایع قرار می دیم. و بالاهره فندق هایی که تست کردیم و بعد خردشون کردیم رو روی کلافوتی می پاشیم.

حالا قالب رو داخل فر از قبل گرم شده قرار میدیم و اجازه میدیم تا 30 دقیقه داخل فر بمونه تا روی اون طلایی و خوش رنگ بشه. بعد از این مدت دسر رو از فر خارج می کنیم و اجازه میدیم تا از حرارت بیفته. سپس روی اون مقداری پودر قند الک می کنیم. این دسر به صورت گرم و یا هم دما با محیط سرو میشه و معمولاً سرد استفاده نمیشه. همین طو که در ابتدا توضیح دادم این کیک دسر بافت نرمی شبیه به فلن داره و نباید خیلی منسجم باشه. در صورت قرار دادن توی یخچال قبل از سرو کردن تو محیط آشپزخونه قرارش بدین تا هم دما با محیط بشه و بعد سرو کنین.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • عذرخواهی سیامک انصاری مجری و سعید طالبی کارگردان برنامه‌ «بازمانده» از مردم
  • ته چین خوردن کاردار سفارت آلمان در تهران و صحبت در مورد وضعیت ویزا و سفیر جدید آلمان صحبت می کند
  • ورود بابک زنجانی به جنگ خامنه‌ای با روحانی بر سر جانشینی: این آرزو را به گور خواهد برد
  • پایان موشک‌های چند میلیون دلاری؟ چین موشکی از جنس بتن ساخت که از یک خودروی لوکس هم ارزان‌تر است
  • تخت جمشیدِ دیگر: تصاویر نایاب حفاری باستان‌شناس آلمانی
  • پیش‌بینی عباس عبدی از اتفاقات آینده: بعید میدونم حکومت ایران به راحتی وارد سال ۱۴۰۵ بشه
  • عبدالرحیم سلیمانی اردستانی، روحانی شیعه‌ای که با ادعا درباره وفات فاطمه دختر پیامبر در ایران جنجال به پا کرد
  • زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • امید کمرون فرخزاد، پزشک و مخترع ایرانی-آمریکایی کیست؟
  • مرگ از بیخ گوش گذشت! کابین کامیون آویزان شد، امدادگران جان راننده را خریدند
  • +189رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +137برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +129ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +125ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +118درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +109انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +86زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +83آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +74هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه