تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود

رضا پهلوی: به این مداخله بسیار نیاز بود

شاهزاده رضا پهلوی در مصاحبه‌ای با شبکه فاکس از حمله آمریکا و اسرائیل به ایران حمایت کرد و گفت که مانند «میلیون‌ها ایرانی در داخل و خارج از کشور بابت این مداخله‌ که بسیار مورد نیاز بود» تشکر می‌کند. او گفت که این حمله‌ به ایرانی‌ها کمک کرده است که بیش از گذشته به «پیروزی و آزادی» نزدیک شوند.

مجری این برنامه لارا ترامپ، همسرِ اریک پسر دوم دونالد ترامپ، بود که به صحبت‌های اخیر رئیس‌جمهور آمریکا اشاره کرد. آقای ترامپ گفته بود که به دنبال روی کار آمدن یک رهبر «عادل» در ایران است و دموکراسی برایش اولویت ندارد. لارا ترامپ سپس با اشاره به صحبت‌های پیشین آقای پهلوی از ولیعهد سابق ایران پرسید که آیا دموکراسی برای او هدف نهایی است یا اینکه نظام‌های حکومتی دیگر را هم مد نظر دارد.

در پاسخ، آقای پهلوی از ایده دموکراسی برای ایران دفاع کرد. او گفت این خواسته «میلیون‌ها ایرانی» است.

آقای پهلوی گفت که جز دموکراسی هیچ راه دیگری نیست که «پایدار، قابل دفاع و قابل قبول» باشد: «تنها راهی که ممکن است مردم [حکومت آینده را] بپذیرند این است که بدانند آنها سرنوشت خود را در دست دارند. من فکر نمی‌کنم که به‌جز یک نظام دموکراتیک می‌توان نظامی را تصور کرد که بتواند [رسیدن به این خواسته] را تضمین کند.»

در تاکیدی مجدد بر لزوم حکومت دموکراتیک، او گفت که معتقد است مردم ایران توانایی اداره امور خود را دارند.

آقای پهلوی حتی در پاسخ به سوالی دیگر درباره نیروهای نیابتی ایران در کشورهای همسایه، بار دیگر از دموکراسی در ایران حمایت کرد و گفت که با تشکیل یک حکومت دموکراتیک مشکلات جامعه جهانی با ایران در این زمینه‌ها حل خواهد شد.
تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس
پیام شاهزاده رضا پهلوی به مناسبت روز جهانی زن
هشتم مارس امسال در حالی فرا می‌رسد که ایران ما سرنوشت‌سازترین فصل تاریخ معاصر خود را از سر می‌گذراند.

زنان ایران که پیش از بلوای ۵۷ از بسیاری از حقوق و آزادی‌های خود در پیشگاه قانون برخوردار بودند، با استقرار رژیم جمهوری اسلامی، بخش بزرگی از این حقوق و آزادی‌ها را از دست دادند. با این همه، در ۴۷ سال گذشته هرگز پرچم مبارزه با تبعیض و بی‌عدالتی را زمین نگذاشته‌اند و همواره در صف نخست ایستادگی در برابر این رژیم قرار داشته‌اند.

روز جهانی زنان برای ما یادآور شجاعت زنانی است که در خیابان و دانشگاه، در خانه و محل کار، و حتی در زندان و تبعید ایستادگی کردند؛ زنانی که بهای این ایستادگی را با به خطر انداختن جان و آینده خود پرداختند و امروز نیز در انقلاب ملی شیر و خورشید ایران، دوشادوش مردان، برای رهایی میهن مبارزه می‌کنند.

در ایران آزاد، دموکراتیک، آباد و شکوفای فردا، همه شهروندان فارغ از جنسیت‌شان در پیشگاه قانون برابر خواهند بود. زنان و مردان نه در تقابل با یکدیگر، بلکه در کنار هم، آینده‌ای روشن برای نسل‌های بعدی خواهند ساخت. زنان ایران که در مبارزه برای آزادی پیشگام بوده‌اند، در فردای رهایی نیز نقشی تعیین‌کننده در بازسازی کشور، استوار ساختن نهادهای دموکراتیک، و شکوفایی اقتصادی و فرهنگی ایران ایفا خواهند کرد.

در این هشتم مارس، یاد و نام همه زنانی را که برای آزادی ایران جنگیدند و با شجاعت و فداکاری چراغ امید را روشن نگه داشتند گرامی می‌دارم. ایمان دارم که مسیر انقلاب شیر و خورشید سرانجام به طلوع روشن آزادی و عدالت در ایران خواهد انجامید.

پاینده ایران،
رضا پهلوی
پیام یاسمین پهلوی به مناسبت روز جهانی زنان: ایران در آستانه آزادی به دانش و توانمندی زنان در حوزه‌های مختلف نیاز دارد
بانو یاسمین پهلوی در پیامی ویدیویی به مناسبت روز جهانی زنان از شجاعت و ایستادگی زنان ایران، به‌ویژه مادرانی که در ماه‌های اخیر و در جریان انقلاب ملی ایرانیان فرزندان خود را از دست داده‌اند، قدردانی کرد و گفت در این مدت ذهن و قلب او و دخترانش با مادران، همسران، خواهران و دختران ایرانی بوده است که با وجود اندوه و درد، سرافراز و محکم ایستادگی کرده‌اند.
او با اشاره به شعارها و ایستادگی خانواده‌های جان‌باختگان گفت مادران ایران با فداکاری و اقتدار، دیوارهای سرکوب را در هم شکسته و آگاه‌ترین و شجاع‌ترین فرزندان ایران را پرورش داده‌اند.
بانو یاسمین همچنین خطاب به زنان و دختران مبارزی که در بند هستند تاکید کرد هیچ حصاری نمی‌تواند مانع قدرت، اراده و صدای آنان شود. او در ادامه با اشاره به آینده ایران گفت کشور در آستانه آزادی به دانش و توانمندی زنان در حوزه‌های مختلف نیاز دارد و زنان متخصص ایرانی می‌توانند در برنامه‌های بازسازی و شکوفایی ایران نقشی موثر داشته باشند.

او در پایان از زنان ایرانی خواست به توانمندی خود باور داشته باشند و برای ساختن ایرانی آزاد، آباد و قدرتمند دست در دست یکدیگر تلاش کنند.

متن کامل پیام یاسیمن پهلوی:
روز جهانی زن، برایم فرصتی است ارزشمند که با شما زنان سربلند ایران سخن بگویم.

در این دو ماه گذشته، ذهن و قلب من و دخترانم، با شما مادران، همسران، خواهران و دختران با شهامت سرزمینم است که سوگوار جاویدنامان بزرگ میهن شدید، اما با وجود اندوه و دردتان، سرافراز و محکم، ایستادگی کردید و اهریمن را به زانو درآوردید.
شما که دست‌هایتان را به نشانه‌ی پیروزی بالا گرفتید و خواندید: این گل پرپر شده، هدیه به میهن شده. شما که گفتید: فرزند من ایستاده کشته شد.

با همه‌ی وجود، قدردان تمام شما مادران ایران زمین هستم، که با فداکاری و اقتدار، دیوارهای سرکوب را در‌هم شکستید و آگاه‌ترین و شجاع ترین فرزندان ایران را پرورش دادید.

و شما زنان و دختران مبارز دربند، هیچ حصاری بازدارنده‌ی قدرت، اراده و صدای رسای شما نیست.

ایران، در آستانه‌ی آزادی، به دانش و توان‌مندی شما در زمینه‌های مختلف نیاز دارد. امروز، زنان متخصص ایرانی، در ‌‌پروژه‌ی شکوفایی ایران نقشی مؤثر و درخشان در برنامه‌های بازسازی مهین‌مان دارند. برنامه هایی دقیق، علمی و واقع بینانه که چهل‌وهفت سال ویرانی و عقب راندن ایران را نه‌تنها جبران می‌کند،  بلکه آن‌را به جایگاهی که شایسته‌ی آن است می‌رساند.

به توانمندی خود باور داشته باشید و آماده باشید که دست در دست یکدیگر، ایران را بسازیم.

ایرانی آزاد، آباد و قدرتمند بر شانه های استوار شما.

پاینده ایران،
یاسمین پهلوی
+176
رأی دهید
-42

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۶۹
    Arezooo - زوریخ ، سوییس

    عزیزان ، سربازان گمنام حضرت موسی موشتبی خامنه ای رو هم شکار کردند ، او به شدت مجروح شده است . درود بر آزادیخواهان سرزمین پارس ✌️
    15
    93
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۶۳
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک

    یاسمین جووون، اگر خوش داری مردم به گپت گوش کنند، لااقل زیپ پیراهنت را بسته کن تا حواس‌ها پرت نشود.
    127
    15
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    سیمرغ ایران - برلین، آلمان

    وقتی از عراق برای سرکوب نیرو میارید اونها هم میرند از اسرائیل و آمریکا نیرو میارند
    15
    95
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۵
    Shahn - باربودا، آنتیگوا و باربودا

    درود به ترامپ بی بی و شاهزاده و پیروانش که خار چشمین تو چشم چپول جهانی و شالاتنیسم بین‌المللی
    16
    93
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۳۶
    arian1 - ابادان، ایران

    دنیا بایستی از اسراییل سپاسگزار باشد که حکومت اسلامیون خونخوار و جنایتکار را نیست و نابود می کند. تصورش را بکنید این موجودات کثیف ک ۵۰ هزار تن از مردم ایران را با بی رحمانه ترین شکل ممکن در ۲ روز کشتند اگر بمب اتم بسازند چه جهنمی برای جهان خواهند ساخت.
    20
    95
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۱
    حق گو لندن - لندن، انگلستان
    دوستان یک سوال دارم ؟ بنظرتان چی می‌شود آخرش ! این بیشرفها شبها در خیابان هستند ! فعلا هم‌که‌هی موشک‌پرانی می‌کنند و خم به ابرو‌نمی آورند اینقدر وقیح هستند ! می ترسم ایران‌نابود و خاکستر بشود و این بیشرفها جایی نروند و باز روز از نو روزی از نو !
    2
    8
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۹
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    البته حضرت امام فرمودند فریضه امر به معروف در مقدار زیپ تنیان ملکه یاسمین تا زمانی که در بلاد کفار هستند بر ذمه تام مورلی باجناق برحق امام رضای دوم، رهبر کیسه کشان جهان است،
    9
    4
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۰
    محسن ۵۵ - گنت، بلژیک
    اگر آمریکا واسرائیل الان حمله نمی کردند دیگر شاید هرگز این فرصت به دست نمی آمد.اینکه این رژیم یک غده سرطانی بود را همه موافق اند اما بعضی ها مخالف جنگ هستند بدون اینکه یک راه حل واقع بینانه ارائه دهند.واقعیت این هست که که ب۵د از خامنه‌ای دوباره یکی بدتر از خودش جانشین او می شد و دوباره تکرار و تکرار. مجتبی که از مکتب مصباح است،یعنی حقه بازترین آخوند
    0
    8
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    راستگوی بی طرفدار - سالزبورگ، اتریش
    من فکر میکنم خانواده پهلوی در دهها مورد سرآمد کل تاریخ است. بزدل ترین. اشغال ترین، بی بته ترین، دروغگو ترین ها هستند. این رضا تجزیه اشغال آمده یک دفترچه درست کرده و خودش را ارباب همه کرده بعد که ت. پوزی خورد همه دنیا بهش خندیدند و ترامپ هم یکی در باسنش زد حالا دموکراسی خواه شده🤣. یادش رفته شاهتوت ننجفی بلبل آوازه خوان پهلوی گفت دمکراسی کشک. فقط بگین چاپید شاه.یعنی هرامزاده پیش این مردک مزور ناموس پرسته. بعد این زنیکه پیزوری پیر بدکاره یاسیمین می‌آید برای زنان قهرمان ایران زر می‌زند. یکی نیست تو دهنش بزند و بگوید پتیاره تو یکی خفه شو!! این باید خانه های عفاف آخوندها را تبدیل کند به خانه محبت پهلوی. فقط تو و دخترانت اصلا حرفی از خانواده کسانی که فرزند از دست دادن نکنید. یعنی هر کس بره سر کار خودش. حالا این میخواد شاه بشه و قدرت و ثروت داشته باشد. این پورفیوزهایی که مثل خیار چنبر خودشان و خانواده شان را برای این یارو جر میدن ببین چه اشکول هایی هستند. ما میگیم دمکراسی بعد این هرامزاده ها بما فحش میدن😏
    9
    7
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۷
    setayeshz565 - وین، اتریش
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    چقدر تو هیزی زنیکه کپک زده،تو دانمارک چه غلطی می‌کنی که خانومها پوشش لباس شون باز هست،هنوز برات عادی نشده این چیزا چشم درومده؟!!!
    2
    9
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    ایران من و شما - پاریس، آلمان
    کثیف‌ترین و خانواده تر از این موجود حیوان نما تاریخ ایران نداشته
    8
    2
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۹
    Kefli Iskender - مریخ، وانواتو
    تا کوتوال قلعه ز بارو فتاده است - کشتی ره زنان گُهر و گنج میبرد - بگدازد از مصائب ایام شمع من - خورشید من ز ظلمتی کین رنج میبرد
    8
    1
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    ببین فاطی قاطی! فعلا فکر لاشه موشعلی باشین که تخم نمیکنین بندازینش توی حفره. لااقل بذارینش تو شیشه الکل 😂😂😂😂. طبق فرمایشات اسلامتون شب سه و هفت و این دری وری ها، از روزی که دفن میکنن شروع میشه یعنی موشعلی هنوز شب سه اش هم نشده. یه سوال! الان نکیر و منکر باهاش جلسه مجازی میذارن؟ چون مگه شب اول قبر نمیان؟ 😂😂😂 ای روزگار. رهبر مسلمانان جهان و حومه وقتی زنده بود زیر زمین بود حالا که به چخ رفته اومده روی زمین 😆😆😆😆
    1
    11
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۶
    hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا
    Shahn - باربودا، آنتیگوا و باربودا
    درود! بی بی و ترامپ و شاهزاده تیم ایده ال براندازی
    2
    6
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    arian1 - ابادان، ایران
    همانقدر که شازده و زنش سپاسگذار شدند کافیه ! بگذار اینترنت وصل بشه ، صدای مادران ان بچه های مینابی که امروز روز جهانی انها هم بود به خارج برسد ، صدای مادران و پدرانی که فرزندانشان زیر اوار جان دادند یا از ترس شنیدن راکت های اسراعیلی موجی شدند و لکنت زبان گرفتند به بیرون برسد ، خواهی دید ملت چگونه از خجالت وطن فروشانی چون تو رهبرت در خواهند امد
    8
    7
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۷۰
    sabbas - لندن، انگلستان
    امیدوارم فصل جدیدی در ایران مدرن تحت نظر رضاشاه باشد. او تنها کسی است که مردم به او اعتماد دارند و هر کاری که لازم باشد برای ایجاد ایران بزرگ برای همه ایرانیان انجام خواهد داد. قوانین اسلامی باید غیرقانونی اعلام شوند و با قوانینی سازگار با قوانین بین‌المللی حقوق بشر جایگزین شوند. تحریکات و شعارهای مذهبی علیه سایر مردم و کشورها باید ممنوع شود.
    4
    5
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۴۱
    princeari - استکهلم، سوئد
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    تا به حال دیدی حتا زنده یا مرده بودن افغانی‌ها برای ما ایرانیها مهم باشه؟. اینقدر خودت رو کوچیک نکن افغانی بی‌ وطن ...
    2
    9
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۲
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۵۳
    ako kermanshah - اسنانبول، ترکیه
    یا فاطمه زهرا - کپنهاگ ، دانمارک
    بعضی وقت ها سکوت کردن خیلی بهتر از این که حرف بزنی ، در ضمن شما یکم بیشتر به افغانستان توجه کن تا این که در مسایل ایران دخالت کنی.
    2
    7
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۲۶
    zan,zendgi,azadi - کلن، آلمان
    فرودگاه مهرآباد هشتاد هواپیما نابود شد. فرودگاه کیش با تعدادی هواپیما تخریب شد. تأسیسات آب شیرین قشم نیز نابود شد. اینها تنها بخشی از خسارات بیست و چهار ساعت گذشته است. با این حال جای هیچ نگرانی نیست. خرزو شاه سوم گفته است که شخصاً از جیب خود همه خسارات را جبران خواهد کرد.
    9
    5
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    ۱۰۰
    تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
    فاطی باز بی‌ پدر میشه , جاوید شاه
    4
    3
    یکشنبه ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۸
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.