راننده‌ای در فرانسه عمداً مردم را زیر گرفت

بر اساس گزارش رسانه‌ها، یک مرد ۳۵ ساله در جزیره آتلانتیکی ایل دورلون در فرانسه با خودرو عمداً عابران پیاده و دوچرخه‌سواران را زیر گرفت و در اثر آن، ده نفر زخمی شدند که حال چهار نفر از آنان وخیم گزارش شده است. 

دادستان آرنو لاریز در شهر لا روشل اعلام کرد این مرد به اتهام "اقدام به قتل" بازداشت شده است. گفته شده است او هنگام دستگیری فریاد زده است "الله اکبر”، اما انگیزه‌اش هنوز مشخص نیست.


دادستان لاریز افزود که دادستانی ضدتروریسم در حال حاضر در پرونده دخیل نیست. به گفته او، این مرد که ساکن جزیره است، پیش‌تر نیز به دلیل ارتکاب جرائم دیگر برای پلیس شناخته‌شده بود. منابع تحقیقاتی گزارش داده‌اند که او در مسیری چند کیلومتری با خودروی خود به مردم حمله کرده است.

بر اساس اعلام ژاندارمری فرانسه، این حادثه حدود ساعت ۸:۴۵ صبح در شهر سن‌پیر-دولرون در مرکز جزیره رخ داده است. در ابتدا تصور می‌شد که چند تصادف رانندگی با یک راننده در میان است اما بعد مشخص شد که عابران پیاده و یک دوچرخه‌سوار عمداً هدف قرار گرفته‌اند.

لوران نونه، وزیر کشور فرانسه، اعلام کرد که شخصاً به محل حادثه در جزیره خواهد رفت. این جزیره که در میان گردشگران محبوب است، در غرب فرانسه و در نزدیکی بندر لا روشل در سواحل اقیانوس اطلس قرار دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۱
senator x - تهران، ایران
عدم اجرای قانون محکم با این اسلامگریان در اروپا,باعث این گونه اتفاقات است.چندین بار در کامنتهایم نوشتم,که بعداز گذراندن محکومیت باید این اشخاص باتفاق خانواده اشان(اگر خانواده دارند)سریعا از اروپا دیپورت شوند و هیچگاه شانس برگشدن باروپا را نداشته باشند.این صد دفعه
‌پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۷
۵۸
ایران کهن - هوستن، ایالات متحده امریکا
تاوان بلایی که عنگلیس فرانسه و امریکا سر ما اوردند دارند پس میدند. کارما
‌پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +199رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +141برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +132ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +123درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +111انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند
  • +85آقای غفوریان به جای استوری «یا امام حسین» عذرخواهی کن!
  • +79هشدار ابطحی به ایرانیان خارج : تو رو خدا دعوت دولت به برگشت رو جدی نگیرید اعتبارش فقط تا فرودگاه امامه