کشته شدن عضو هوافضای سپاه که از ساقط کردن اف-۳۵ می‌گفت

بر اساس گزارش‌ها، محمدعلی خدابخش، کارشناس عملیات پدافند هوایی سپاه پاسداران، در حملات هوایی روزهای گذشته به اصفهان کشته شده است. به گزارش رسانه‌های ایران، همسر و فرزند او نیز در این حملات جان خود را از دست داده‌اند.

محمدعلی خدابخش در سال ۱۳۹۸ در یک برنامه تلویزیونی گفته بود: «ما به همان آسانی که پهپادهای دشمن را سرنگون می‌کنیم، جنگنده‌های اف-۳۵ را نیز ساقط می‌کنیم.»
دستگیری شش نفر در کویت به ظن خرابکاری
بی بی سی- وزارت کشور کویت می‌گوید شش نفر که شامل پنج شهروند کویتی و یک نفر که تابعیت آن را اعلام نکرده را دستگیر کرده و یک گروه «تروریستی» مرتبط با حزب‌الله را متلاشی کرده است.

کویت گفته است که ۱۴ نفر دیگر، از جمله پنج شهروند کویتی، دو ایرانی، دو لبنانی و پنج نفر دیگر که از کشور گریخته‌اند، را شناسایی کرده است.

به گفته وزارت کشور کویت در بازجویی‌ها این شش نفر گفته‌اند که قصد داشته‌اند دست به «برنامه‌ریزی برای انجام عملیات ترور، هدف قرار دادن نمادها و رهبران دولتی» بزنند اقدام به استخدام افراد برای انجام این کارها کرده بودند.

به گزارش تلویزیون الجزیره این سومین گروهی است که در کویت در هفته‌های اخیر و پس از آغاز جنگ دستگیر شده است.
بریوان مولانی، دختری که مادرش زیر آوار حمله اسرائیل فقط او را صدا می‌زد
بی بی سی- بریوان مولانی ۲۵ ساله، اهل سردشت و ساکن تهران بود که بامداد چهارشنبه ۲۷ اسفند، در اتاقش، بر اثر حملات موشکی آمریکا و اسرائیل به خیابان ماکویی‌پور در محله زعفرانیه تهران کشته شد.

پیکر بریوان برای خاکسپاری به سردشت بازگردانده شد.

به گفته نزدیکانش بریوان عاشق طراحی، کارهای هنری و ورزش بود، دختری درون‌گرا، آرام و ساده بود.

در پیگیری اهداف زندگی‌اش بسیار با انگیزه بود.

او به خاطر پدر و مادرش به تهران بازگشت، گفته بود اگر قرار به مردن هم باشد، می‌خواهم کنار آنها باشم.
هشدار بزرگترین شرکت مدیریت سرمایه دنیا: بعد از جنگ هم قیمت نفت سال‌ها ۱۵۰ دلار باقی می‌ماند
بزرگ‌ترین شرکت مدیریت سرمایه جهان هشدار داده که اقتصاد جهان، حتی پس از پایان جنگ آمریکا و اسرائیل با ایران با خطر رکود روبه‌روست. لری فینک، مدیرعامل بلک‌راک گفته اگر تهدید ایران برای تنگه هرمز رفع نشود، قیمت نفت سال‌ها حدود ۱۵۰ دلار باقی می‌ماند.
رویترز: ایران می‌خواهد که موضوع حزب‌الله لبنان در هرگونه توافق آتش‌بس با آمریکا و اسرائیل گنجانده شود
یورونیوز- رویترز به نقل از ۶ منبع آگاه نوشت که ایران به واسطه‌ها گفته است حزب‌الله لبنان نیز باید در هرگونه توافق آتش‌بس با ایالات متحده و اسرائیل گنجانده شود.

این شش منبع منطقه‌ای که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، گفتند که تهران از اواسط ماه مارس به واسطه‌ها اطلاع داده بود که به دنبال توافقی است که حملات اسرائیل به گروه مسلح حزب‌الله لبنان را نیز متوقف کند.

به گفته یکی از این منابع، حزب‌الله نیز «ضمانت‌های ایران» را برای گنجاندن این گروه در هرگونه توافق گسترده‌تر دریافت کرده است.

این منبع افزود: «ایران لبنان را در اولویت قرار داده است و تخلفات اسرائیل در لبنان مانند آنچه پس از آتش‌بس ۲۰۲۴ اتفاق افتاد را نخواهد پذیرفت.» 

وزارت خارجه لبنان، پیش از این در روز سه شنبه، سفیر منصوب ایران را عنصر نامطلوب اعلام کرد و از او خواست که کشور را ترک کند.

حزب‌الله این اقدام را محکوم و تاکید کرد که سفیر ایران باید در لبنان بماند.

یک مقام خارجی در بیروت نیز به رویترز گفت که این گروه امیدوار است آتش‌بس مورد حمایت ایران به تقویت موقعیت سیاسی حزب الله در لبنان کمک کند.
+40
رأی دهید
-1

  • قدیمی ترین ها
  • جدیدترین ها
  • بهترین ها
  • بدترین ها
  • دیدگاه خوانندگان
    ۱۰۰
    تنها در اینجا - کپنهاگ، دانمارک
    زاقارت به این میگن ، مگه نه چلی
    0
    18
    ‌پنجشنبه ۰۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۷:۳۱
    پاسخ شما چیست؟
    0%
    ارسال پاسخ
    نظر شما چیست؟
    جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.