فیلم سینمایی «فرکانس ترس» بر اساس عملیات انفجار پیجرهای حزب‌الله ساخته می‌شود

ایران اینترنشنال: رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که قرار است فیلمی با عنوان «فرکانس ترس» بر اساس عملیات انفجار پیجرهایی که در شهریور سال گذشته به‌طور موفقیت‌آمیزی اعضای حزب‌الله لبنان، گروه تحت حمایت‌جمهوری اسلامی را هدف قرار داد، ساخته شود.

به گزارش تایمز اسرائیل، بازیگران این فیلم شامل دورون بن‌دیوید و ایتزیک کوهن از ستارگان سریال «فائودا»، مارینا ماکسیمیلیان، خواننده، و دنیلا پیک تارانتینو (همسر کوئنتین تارانتینو) هستند.


همچنین کارگردانی و تهیه‌کنندگی فیلم را دنی آبکاسر، کارگردان و تهیه‌کننده‌ اسرائیلی‌تبار مقیم ایالات متحده، بر عهده دارد و فیلمنامه را کوستا کندیلوپولوس نوشته است.

آبکاسر در گفت‌وگو باوبسایت ددلایناظهار داشت: «من، مانند هر کس دیگری که درباره‌ عملیات پیجرها شنید، شگفت‌زده شدم. اینکه بتوانم داستان نحوه‌ اجرای این عملیات را روایت کنم، برایم تحقق یک رؤیای واقعی بود.»

در ۲۷ شهریور ۱۴۰۳، هزاران پیجر که از سوی اعضای حزب‌الله در سراسر لبنان مورد استفاده قرار می‌گرفت، به‌طور ناگهانی منفجر شدند. در نتیجه انفجار این پیجرها، افراد حامل آن‌ها زخمی شدند و بیش از دو ده نفر کشته شدند.

یک روز بعد، صدها بی‌سیم نیز منفجر شد که باعث زخمی یا کشته شدن ده‌ها نفر دیگر شد.

اسرائیل تا دو ماه دخالت خود در این عملیات را تایید نکرد، تا زمانی که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در جلسه‌ کابینه این کشور اعلام کرد که او اجرای این عملیات را تایید کرده بود.

این انفجارها پس از نزدیک به یک سال حملات مداوم راکتی و پهپادی حزب‌الله به اسرائیل رخ داد؛ حملاتی که از یک روز پس از کشتار ۷ اکتبر حماس آغاز شده بود و منجر به تخلیه‌ حدود ۶۰ هزار نفر از ساکنان شهرهای شمالی اسرائیل در مرز لبنان شد.
عملیاتی بسیار پیچیده
در پی این عملیات، رسانه‌های مختلف گزارش دادند که حمله، عملیاتی بسیار پیچیده و اطلاعاتی از سوی اسرائیل بود که سال‌ها برای اجرای آن برنامه‌ریزی شده بود.

طی این عملیات، حزب‌الله فریب خورد و دستگاه‌های آلوده پیجر را خریداری کرد.

سال گذشته سی‌بی‌اس گزارش داد اسرائیل ابتدا عملیات خود را ۱۰ سال پیش با فروش بی‌سیم به قیمتی مناسب، نه آنقدر پایین که شک برانگیزد باشد، شروع کرد. حزب‌الله بیش از ۱۶ هزار عدد از این واکی‌تاکی‌های انفجاری را خرید اما اسرائیل تا ۱۰ سال آن‌ها را فعال نکرد. اما از آنجایی که بی‌سیم‌ها فقط در جنگ استفاده می‌شوند، بعدها پیجرها نیز اضافه شدند.

یکی از ماموران سابق درباره اینکه چطور حزب‌الله نمی‌دانست در حال خرید محصولی از اسرائیل است گفت: «ما یک دنیای ساختگی ایجاد می‌کنیم. ما یک شرکت تولید جهانی هستیم. ما فیلمنامه را می‌نویسیم، کارگردان هستیم، تهیه‌کننده هستیم، بازیگران اصلی هستیم، و دنیا صحنه نمایش ما است.»

ماموران پیشین موساد، که هویتشان مخفی باقی مانده، به شبکه سی‌بی‌اس گفتند که بی‌سیم‌ها و پیجرها، به‌طور دقیق طراحی شده بودند تا حاوی مقدار کافی مواد منفجره برای از بین بردن اهداف خود باشند، و خسارات جانبی را به حداقل برسانند.

به گفته آنان، این دستگاه‌ها به‌طور کامل در اسرائیل آزمایش شده بودند تا دقتشان تضمین شود. یکی از ماموران توضیح داد: «هدف این بود که به جنگجوی حزب‌الله آسیب وارد شود، اما فردی که در کنار او ایستاده، آسیب نبیند.»
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +329علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +324شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +268محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +267در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +260پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +222پیام تسلیت و قدردانی شاهزاده رضا پهلوی از ۳ نظامی کشته‌شده آمریکایی
  • +222پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت
  • +220خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است
  • +202رویترز: همسر مجتبی خامنه‌ای (دختر حداد عادل) و داماد علی خامنه‌ای ( همسر دختر خامنه ای) کشته شده‌اند