یک کودک ۷ساله در هویزه با شلیک مستقیم ماموران انتظامی جان باخت

ایران اینترنشنال: سازمان حقوق بشری کارون گزارش داد ذوالفقار شریفی، کودک هفت‌ ساله، بر اثر شلیک مستقیم نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی به خودروی این خانواده در شهرستان هویزه جان خود را از دست داد و خواهر او نیز در این تیراندازی به‌شدت زخمی شد.

بر اساس این گزارش، خودروی خانواده شریفی شامگاه جمعه ۲۵ مهر در حال عبور از ایست بازرسی تازه‌تاسیس نیروهای انتظامی بود که ماموران بدون هیچ هشدار یا دستور توقف، ناگهان به سمت خودرو شلیک کردند.


به گفته سازمان کارون، گلوله‌ها مستقیما به بدن کودک اصابت کردند و موجب مرگ فوری او شدند.

این نهاد به نقل از منابع محلی نوشت نیروهای امنیتی پس از این رخداد، منطقه را محاصره کردند و به خانواده قربانی هشدار دادند که با رسانه‌ها گفت‌وگو نکنند.

به گزارش کارون، این تیراندازی مرگبار در شرایطی رخ داد که سرکوب و خشونت علیه شهروندان عرب در خوزستان طی هفته‌های اخیر شدت گرفته است.

شلیک نیروهای نظامی و امنیتی جمهوری اسلامی به خودروها و کشتن یا زخمی‌ کردن سرنشینان آن‌ها پیش از این نیز بارها به وقوع پیوسته است.

در آخرین نمونه، ایران‌اینترنشنال ۲۶ مهر گزارش داد در پی شلیک نیروهای بسیجی به یک شهروند در استان اصفهان، این فرد از ناحیه زانو آسیب دید و با خونریزی شدید، راهی بیمارستان شد.

ایران‌اینترنشنال ۲۶ شهریور نیز گزارش داد عباس (ابراهیم) ملکی، شهروند ۳۷ ساله اهل روستای ده‌شیخ استان فارس، بر اثر تیراندازی مستقیم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی کشته شد.

آسیه امینی، تحلیل‌گر مسائل اجتماعی، تیرماه در واکنش به تیراندازی نیروهای حکومت در خمین و کشته‌ شدن چهار تن از شهروندان گفته بود: «جمهوری اسلامی مردم را دشمن خود می‌داند و بی‌مهابا به سوی شهروندان شلیک می‌کند.»

پس از جنگ ۱۲ روزه، حملات نیروهای نظامی جمهوری اسلامی به شهروندان شدت یافته است.

با این‌ حال، در سال‌های گذشته نیز نیروهای نظامی و امنیتی در موارد متعددی با شلیک به خودروی شخصی افراد، چندین نفر را کشته‌ بودند و در هیچ یک از این موارد، پاسخگوی عملکرد خود نبودند.

بخش قابل‌ توجهی از قربانیان این تیراندازی‌ها کودکانی هستند که در خودروی خانواده خود حضور داشته‌اند.

کیان پیرفلک ۱۰ ساله، یوسف شهلی‌بر پنج ساله، رها شیخی سه ساله، مزگین پلنگی هشت ساله، صدرا نارویی پنج ساله، امیرعلی موسی‌کاظمی دو ساله، سمیر گردهانی ۱۶ ساله،‌ آصف ممبینی ۱۵ ساله، سها اعتباری ۱۲ ساله، ملیکا برجی ۱۲ ساله، مرتضی کودک ۹ ساله، تنها تعدادی از این کودکان هستند.

بر اساس گزارش سایت حقوق بشری هرانا، در سال ۲۰۲۴ مجموعا ۴۸۴ شهروند هدف شلیک نیروهای نظامی جمهوری اسلامی قرار گرفتند که از میان آن‌ها ۱۶۳ نفر جان خود را از دست دادند و ۳۲۱ تن دیگر مجروح شدند.

در سال ۲۰۲۳ نیز ۴۰۲ شهروند و در سال ۲۰۲۲ مجموعا ۸۴۵ شهروند در ایران هدف شلیک نیروهای نظامی قرار گرفتند. از این میان، ۱۲۰ تن در سال ۲۰۲۳ و دست‌کم ۵۷۱ تن در سال ۲۰۲۲ جان باختند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
دو کلمه حرف حساب - حصارک، ایران
بیشرف ها به ماشین بی دفاع شلیک میکنید! اسرائیلی ها حمله کردند هرمزاده مثل رهبر ات تو سوراخ موش قایم شدی.
دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۸
۶۵
zavareh - رودسر، ایران
قابل توجه عرزشی های حقیر و ذوب شدگان در بیضه های سیدعلی مفعول که ابلهانه ارتش دفاعی اسرائیل را کودک کش میخوانند و آن چشم های کور شده شان را بر روی این جنایات وحشتناک را می بندند.
دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +200شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +148شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +125نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم