آلمان و اتریش روند رسیدگی به درخواست‌های پناهندگی اتباع سوریه را متوقف کردند

بنا بر گزارش رسانه‌های محلی آلمان، اداره مهاجرت و پناهندگان این کشور از روز دوشنبه روند رسیدگی به درخواست‌ پناهندگی مهاجران سوری را متوقف کرده است.

این اداره اعلام کرد که بررسی تمامی درخواست‌های پناهندگی ثبت شده توسط شهروندان سوری، تا زمانی که شفافیت بیشتری درباره تحولات سیاسی این کشور به دست نیاید، متوقف خواهد شد.


یک سخنگوی این اداره نیز گفت که این تصمیم از آن رو گرفته شده که از یکسو آینده سیاسی سوریه بسیار نامشخص است و از سوی دیگر، میلیون‌ها پناهنده سوری اکنون پس از سقوط رژیم بشار اسد می‌توانند به کشورشان برگردند.

امسال در کشور آلمان، بیشترین تقاضای دریافت پناهندگی از سوی متقاضیان سوری به ثبت رسیده بود و بیش از ۴۷ هزار درخواست پناهندگی متعلق به سوری‌ها هنوز در انتظار تصمیم گیری است.

بنا بر اعلام مقامات محلی، همه این پرونده‌ها تحت تأثیر این تصمیم قرار گرفته‌اند. در مقابل، در وضعیت آن دسته از پرونده‌هایی که قبلاً در مورد آنها تصمیم‌گیری شده، تغییری ایجاد نمی‌شود.

وزارت کشور اتریش نیز خبر اتخاذ تصمیمی مشابه را برای رسانه‌های محلی خود تایید کرد. به گقته مقامات این وزارتخانه، با این تصمیم روند رسیدگی به ۷۳۰۰ پرونده درخواست پناهندگی متوقف شده است.

روزنامه بریتانیایی «تلگراف» نیز نوشت که به وزارت کشوراتریش دستور داده شده تا خود را برای آغاز روند اخراج سوری‌هایی که هم اکنون در آنجا زندگی می‌کنند، آغاز کند.

با آغاز جنگ داخلی سوریه در سال ۲۰۱۱ میلادی، که در پی سرکوب خونین اعتراضات دموکراسی‌خواهانه مردم توسط بشار اسد روی داد، ۱۴ میلیون سوری مجبور به ترک کشورشان شدند و تخمین زده می‌شود که حدود یک میلیون نفر از آنها به آلمان رفته باشند.

بخش عمده پرونده‌های متقاضیان سوری پناهندگی در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ میلادی در دوران صدراعظمی آنگلا مرکل پذیرفته شد.

با این وجود پیشروی‌های اخیر نیروهای «هیات تحریرالشام» که از گروههای اسلامگرای مخالف بشار اسد بودند، سرنوشت این کشور را تغییر داد.

شبه‌نظامیان این گروه سرانجام توانستند دمشق، پایتخت سوریه را تصرف کنند و به ۵۳ سال حکومت خاندان اسد پایان دهند.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان روز یکشنبه پایان حکومت اسد در سوریه را خبر خوبی «البته برای زمان حاضر» خواند و تاکید کرد که اکنون اولویت این کشور باید بازگرداندن نظم و قانون باشد.

شولتس گفت: «ما حاکمان آینده سوریه را بر اساس عملکردشان در چند موضوع قضاوت خواهیم کرد. از جمله فراهم آوردن این امکان برای همه سوری‌ها تا در عزت زندگی کنند و خودشان برای سرنوشتشان تصمیم بگیرند، از حاکمیت سوریه در برابر مداخلات بدخواهانه طرف‌های ثالث دفاع کنند و با همسایگانشان در صلح زندگی کنند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۴
siavash786 - شیکاگو، ایالات متحده امریکا

بهتر است که حال برگردید و کشورتان را دوباره بسازید. فرار کردن شماها شاید آغاز دیکتاتوری اسلامی دیگری مانند ایران و افغانستان شود
دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.