استخدام ربات‌های انسان‌نما در کارخانه بنز

ربات‌های انسان‌نما در کارخانه بنز در مجارستان کار می‌کنندبی بی سی: مرسدس-بنز اعلام کرد استفاده آزمایشی از ربات‌های انسان‌نما را در تولید محصولاتش آغاز کرده است. به گفته کارخانه از این ربات‌ها برای کارهای «تکراری و سخت» استفاده می‌شود.

رباتی که بنز استفاده می‌کند آپولو نام دارد و ساخت شرکتی آمریکایی به نام اپترونیک است. قد آپولو یک متر و ۷۳ سانتی‌متر و وزنش کمی بیشتر از ۷۲ کیلوگرم است. آپولو می‌تواند تا ۲۵ کیلوگرم بار حمل کند.


مرسدس-بنز از آپولو برای رساندن قطعه به کارگران در خط تولید و کنترل کیفیت قطعات استفاده می‌کند. روزنامه انگلیسی فاینشنال تایمز گزارش داده که این ربات‌ها در کارخانه بنز در کشور مجارستان کار می‌کنند. مجارستان مشکل کمبود نیروی کار دارد و اتحادیه‌های کارگری‌اش به اندازه آلمان سخت‌گیر نیست.
بنز از ربات‌ها برای رساندن قطعه به کارگران در خط تولید و کنترل کیفیت قطعات استفاده می‌کندجایگزین کردن کارگران با ربات‌ها برای بسیاری از کارخانه‌ها وسوسه‌انگیز است. اما مدیران بنز می‌گویند که این ربات‌ها قرار نیست انسان‌ها را بیکار کنند. یورگ برزر، مدیر تولید بنز همزمان با اعلام خبر استفاده از آپولو گفت که هدف این کارخانه ارزیابی پتانسیل ربات‌ها برای انجام کارهایی است که مهارت کمی می‌خواهد. به گفته او با این کار وقت کارگران ماهر صرف کارهای تکراری و خسته‌کننده نمی‌شود.

خودروسازان سال‌ها است که از ربات در تولید ماشین استفاده می‌کنند، اما تاکنون ربات‌ها ساکن بودند و تنها یک کار انجام می‌دادند. این اولین بار است که ربات‌ها حرکت می‌کنند و می‌توانند کارهای مختلف انجام دهند. مزیت دیگر استفاده از این ربات‌ها این است که همراه با انسان‌ها در فضای کارخانه کار می‌کنند و لازم نیست به خاطر آنها چیدمان و طراحی خط تولید را تغییر داد.

تسلا به تازگی نسل جدید اپتیموس، ربات انسان‌نمای خود را رونمایی کردب‌ام‌و،‌ مهم‌ترین رقیب بنز هم ماه گذشته اعلام کرد که در یک تا دو سال آینده ربات‌های انسان‌نما را در کارخانه‌اش در آمریکا آزمایش می‌کند. ربات‌هایی که ب‌ام‌و قرار است به کار گیرد ساخت شرکت آمریکایی فیگور است.

هوندا و هیوندای سال‌ها است که در زمینه ساخت ربات‌های انسان‌نما فعالیت می‌کنند، اما هنوز از این ربات‌ها در خط تولید استفاده نکرده‌اند.

تسلا، سازنده آمریکایی خودروهای الکتریکی به تازگی نسل جدیدی از ربات‌های انسان‌نما به نام اپتیموس را نمایش داد. این شرکت هم اعلام کرده قصد دارد از این ربات‌ها برای تولید ماشین استفاده کند. ایلان ماسک، مدیر تسلا پیش‌بینی کرده تعداد ربات‌های انسان‌نما در جهان تا سال ۲۰۴۰ به یک میلیارد برسد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رائفی‌پور شورای نگهبان را تهدید کرد: اگر در انتخابات رد صلاحیت شوم، از «خیریه های همسرانتان» خواهم گفت
  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی می‌خواهد از ترامپ اوباما بسازد
  • گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و نخست وزیر بریتانیا درباره ایران
  • درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • آکسیوس: اسرائیل برای عملیات نظامی احتمالی طی روزهای آینده علیه ایران آماده می‌شود
  • عقیل جماعتی: به راحتی میتوانیم با مین ریزی در آب راه‌ها و با قایق‌های عاشورا ناوهای آمریکا را غرق کنیم
  • ایران برای ساعاتی تنگه هرمز را بست؛ اسرائیل و آمریکا برای اقدام بعد از «شکست مذاکره» آماده‌اند
  • پوستر ناو غرق شده آمریکا که وبسایت خامنه‌ای و سپاه پاسداران منتشر کرده
  • اعترافات تکان‌دهنده یک مأمور سرکوب: گوشواره‌های دختربچه را کندند و پیکرش را در کامیون بستنی میهن انداختند
  • ایران در بحران، ترامپ در اوج؛ چگونه واشینگتن از چالش‌های جمهوری اسلامی به نفع خود بهره می‌برد؟