سپاه پاسداران: از ۱۲ فروردین شرکت‌های آمریکایی در منطقه را هدف قرار می‌دهیم

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه ۱۱ اسفند منتشر شد، اعلام کرد که در واکنش به حملات اخیر آمریکا و اسرائیل، از تاریخ اول آوریل (۱۲ فروردین) شرکت‌های آمریکایی فعال در منطقه را هدف قرار خواهد داد.

در فهرست تهدیدآمیز سپاه، نام ۱۸ شرکت بزرگ به چشم می‌خورد که از جمله آن‌ها می‌توان به مایکروسافت، گوگل، اپل، اینتل، آی‌بی‌ام (IBM)، تسلا و بوئینگ اشاره کرد.

در بیانیه سپاه پاسداران آمده است: «این شرکت‌ها باید در ازای هر اقدام تروریستی در ایران، منتظر نابودی واحدهای مربوطه خود باشند. این حملات از ساعت ۸ شب به وقت تهران در روز چهارشنبه، ۱۲ فروردین، آغاز خواهد شد.»

******
سفیر روسیه در تهران: مجتبی خامنه‌ای در ایران است اما به دلایل مشخص در انظار عمومی ظاهر نمی‌شود

شبکه خبری روسیRTVI  روز سه‌شنبه به نقل از سفیر روسیه در تهران گزارش داد که مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید جمهوری اسلامی، داخل کشور حضور دارد، اما به «دلایل قابل درک» از حضور در مجامع عمومی خودداری می‌کند.

مجتبی خامنه‌ای پس از کشته شدن پدرش، علی خامنه‌ای، در جریان روز اول جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران در بیش از یک ماه پیش، جانشین او شد. این در حالی است که مقامات ایالات متحده پیش‌تر اعلام کرده بودند که مجتبی خامنه‌ای خود نیز در حملات مجروح شده و احتمالا دچار تغییر چهره (ناشی از جراحت) شده است.

******
ارتش اسرائیل: در ۲۴ ساعت گذشته به ۲۳۰ هدف در ایران حمله کردیم

ارتش اسرائیل اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۲۳۰ حمله علیه اهدافی از جمله سکوهای موشک بالستیک آماده پرتاب و سایت‌های تولید تسلیحات در ایران انجام داده است.

ارتش اسرائیل افزود به تلاش نظام‌مند خود برای تعمیق آسیب به سامانه‌های تهاجمی و پدافند هوایی جمهوری اسلامی در سراسر ایران ادامه می‌دهد.

این ارتش همچنین اعلام کرد برای نخستین بار تصاویری از حملات دقیق به سامانه‌های پدافند هوایی در تهران منتشر کرده است.

******
آتش‌سوزی شناورهای بندرلنگه در پی حملات هوایی
 ویدیو  آتش‌سوزی چند شناور در اسکله ملو در بندر لنگه استان هرمزگان را نشان می‌دهد. استانداری هرمزگان نیز اعلام کرده که در پی حملات آمریکا و اسرائیل تعدادی شناور در این منطقه آتش گرفتند.
******
انفجار عظیم انبار مهمات در اصفهان
+2
رأی دهید
-7

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.