مادر ایتالیایی موفق شد با حکم دادگاه دو پسر۴۰ سالهاش را از خانه بیرون کند
رأی دهید
پرونده این دادگاه نشان داد که حتی مادران ایتالیایی هم علاقهای به نگهداری مداوم از فرزندانشان ندارند، مخصوصا وقتی آنها بزرگ شده باشند.
یک زن ۷۵ ساله ایتالیایی از شهر شمالی پاویا به تازگی برنده دعوی حقوقی علیه پسران بالغ خود به دلیل ماندن بیش از حد آنها در خانه شده است.
در حالی که مادر آنها تمام کارهای پخت و پز و نظافت را با هزینه خودش انجام میدهد، فرزندان او از نقل مکان خودداری میکردند.
او به یک روزنامه محلی گفته است که فرزندانش نمیخواستند خانه را ترک کنند. طبق گزارش رسانه «آنسا» ایتالیا، این زن در نهایت آنقدر از این وضعیت خسته شد که تصمیم گرفت از دو پسرش شکایت کند. به خصوص که هر دوی آنها شغل داشتند، اما ظاهرا در کارهای خانه کمک نمیکردند یا هزینهای بابت حضورشان نمیپرداختند.
دادگاه هم از این زن حمایت کرد و قاضی سیمونا کاتربی، حکم ترک خانه این دو پسر را صادر کرد. قاضی کاتربی حکم کرد که در حالی که والدین موظفند به فرزندان خود کمک مالی کنند، اما این دیگر توجیه ندارد، چرا که این دو «کودک» اکنون بیش از ۴۰ سال سن دارند. به این ترتیب این دو مرد باید قبل از ۱۸ دسامبر از خانه خارج شوند.
در حالی که حکم اخراج از خانه علیه اعضای خانواده، امری نادر است، اما این یک وضعیت غیرمعمول در ایتالیا نیست. در سال ۲۰۲۲، گزارش شد که بیش از ۲ میلیون نفر بالای ۳۰ سال هنوز با والدین خود زندگی میکنند.
طبق گزارش موسسه ملی آمار ایتالیا، جوانان در ایتالیا به طور متوسط در سن ۲۶ سالگی از خانه پدریشان خارج میشوند. اما با این حال بسیار عادی است که برخی هم در سنین بالای ۲۶ و حتی ۳۰ سالگی همچنان با خانواده زندگی کنند، چرا که آمار بیکاری در بین جوانان ایتالیایی بسیار بالاست.
براساس آخرین دادهها، بیکاری در ایتالیا در اوت ۲۰۲۳ به طور متوسط ۷.۸ درصد بود، در حالی که این میزان در بین جوانان ۲۲.۳ درصد است.
تعداد جوانان ایتالیایی که هنوز با والدین خود زندگی میکنند در دهههای گذشته افزایش یافته است. براساس آمار موسسه ملی آمار ایتالیا درصد افراد بین ۱۸ تا ۳۴ سال که هنوز با خانواده خود زندگی میکردند در سال ۱۹۸۳، ۴۹ درصد بود.
در سال ۲۰۰۰، این عدد به ۶۰.۲ درصد رسیده بود. در حالی که در سال ۲۰۰۹ حدود ۵۸.۶ درصد تثبیت شده بود.
در سال ۲۰۲۲، ۶۷.۶ درصد از ایتالیاییهای بین ۱۸ تا ۳۴ سال با والدین خود زندگی میکردند، که تعداشان تقریبا به ۷ میلیون نفر میرسید.