کشف جنگل باستانی در عمق ۲۰۰ متری زمین در چین
رأی دهید
طول فروچاله کشفشده 306، عرض آن 150، و عمق آن 192 متر است، که حجم آن را به بیش از 5 میلیون متر مکعب میرساند، به این معنی که میتوان آن را به طور رسمی در زمره فروچالههای عظیم قرار داد.
تیم غارنوردی برای کشف فروچاله «گوانگشی 702» بیش از 100 متر در عمق زمین فرو رفتند و پس از آن هم چندین ساعت پیادهروی کردند تا به ته گودال رسیدند.
به گفته چن لیکسین، رهبر تیم اکتشاف فروچاله، در کف این حفره عظیم درختانی وجود دارند که تا ارتفاع چهل متری رشد کردهاند، و گیاهان روی زمین تا شانه انسان میرسند. محققان میگویند این جنگل میتواند محل زندگی گونههای گیاهی و جانوری ناشناخته باشد.
بر اساس تعریف یونسکو، ژئوپارک یک منطقه عمدتاً رسوبی با بیش از 60 درصد سنگهای کربناته دوران دِوونین تا پرمین به ضخامت 3000 متر است. این پارک به عنوان قلمرو غارها و طولانیترین پل طبیعی جهان شناخته شده است.
ژئوپارک یک منطقه تشکیلشده از «کارست» است، که نوعی سنگ آهک است. فروچالهها معمولاً از انحلال سنگ بستر توسط آبهای زیرزمینی ایجاد میشوند، و در این منطقه از چین رایج هستند.
با این حال، جنگل بینظیری که در کف فروچاله یافت شده خارقالعاده است، و به گفته ناظران شبیه فیلمهای فانتزی است. شکل حفره، که هم بسیار عمیق است و هم کماکان امکان تابش نور خورشید را میدهد، باعث شده جنگل درون آن ویژگیهای منحصر به فردی داشته باشد.
فروچالههای عظیم در منطقه گوانگشی ژوانگ چین پدیدههای معمول هستند. «شینهوا»، خبرگزاری دولتی چین، پس از کشف فروچاله مذکور گزارشی رسمی منتشر کرد و در آن اعلام کرد که تعداد فروچالههای منطقه با کشف جدید به سی مورد رسیده است.