جاری شدن رود و جویبار شراب قرمز در پرتغال + ویدیو

 تصویری آرشیوی از یک کارگاه شراب‌کشی در پرتغالرادیو فردا: یک کارگاه عرق‌‌گیری در پرتغال به دلیل ترکیدن دو مخزن و جاری شدن بیش از دو میلیون لیتر شراب در کوچه‌های شهر سائو لورنسو در شمال این کشور، از ساکنان محل عذرخواهی کرد.

روز یکشنبه ۱۹ شهریور، ساکنان این شهر کوچک در حالی از خواب بیدار شدند که جویی از شراب قرمز در خیابان‌ها جاری بود و عبور و مرور را غیر ممکن کرده بود. در ویدیوهایی که از این واقعه منتشر شده نیز، سیلابی از شراب قرمز دیده می‌شود که در کوچه‌های شهر جاری‌ست و صحنه‌ای آخرالزمانی را خلق کرده است.

کارگاه عرق‌گیری Levira که این حادثه از آنجا آغاز شده در بیانیه‌ای گفته‌ که این سیلاب پس از ترکیدن دو مخزن ذخیره‌سازی شراب در این کارگاه رخ داده است. علت این واقعه همچنان در دست بررسی است.

به گفته مقامات محلی، کسی در این سیلاب آسیب ندیده، اما ممکن است شراب وارد زیرزمین خانه‌ها شده و خسارت‌هایی را بر جای گذاشته باشد.
اگر چه شراب در اکثر ساعات روز در خیابان‌های سائو لورنسو جاری بود، اما آتش‌نشانان توانستند مانع ورود جریان شراب به رودخانه سرتیما شوند. رودخانه سرتیما به بزرگ‌ترین دریاچه آب شیرین پرتغال می‌ریزد و زیستگاه تنوع وسیعی از جانوران است.

کاربران شبکه‌های اجتماعی در زیر ویدیوهایی که از سیل شراب در خیابان‌های سائو لورنسو منتشر شده، اغلب به شوخی از اینکه این حجم وسیع از شراب بدون اینکه نوشیده شود هدر رفته، ابراز تاسف کرده‌اند.

اما این شرابی که جاری شده، از ابتدا نیز قرار نبود نوشیده شود. در پی بحران کاهش شدید مصرف شراب در اروپا، برخی از دولت‌ها سیاست‌های سختگیرانه‌ای برای مقابله با این بحران پیش گرفته‌اند تا با مازاد عرضه در بازار شراب مقابله کنند.

افزایش هزینه‌های تولید شراب و هم‌چنین تمایل مصرف‌کنندگان به انواع دیگر نوشیدنی‌های الکلی منجر به کاهش شدید تقاضا برای شراب در کشورهایی مانند فرانسه، اسپانیا و ایتالیا شده است.

پرتغال نیز با اینکه بالاترین مصرف سرانه شراب در جهان را دارد،‌ امسال با مازاد شراب دست و پنجه نرم می‌کند.

شرابی که روز یکشنبه در خیابان‌های سائو لورنسو جاری شد نیز قرار بود به عنوان بخشی از سیاست‌های کنترلی دولت، با عرق‌گیری از چرخه‌ی بازار خارج شود.

به گفته سازمان بین‌المللی تاک و شراب، بحران شراب اروپا پس از آن رخ می‌دهد که همین به تازگی و در سال ۲۰۲۲ بازار شراب بالاترین میزان صادرات جهانی خود را ثبت کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۷
koros_nl - قم، ایران
بهشت پیدا کردیم، جوی شراب و حوری، قلیان و غیره و کثافتی بنام اخوند هم نداره
‌پنجشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۹:۳۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.