اولین مورد ابتلا به سویه جدید کرونا در بریتانیا شناسایی شد

العربیه: آژانس امنیت بهداشت بریتانیا، جمعه 26 مرداد اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به سویه «بی.ای 2.86» از سویه‌های کووید-19 را در این کشور در فردی که اخیراً سفری نداشته، شناسایی کرده است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده نیز پنجشنبه اعلام کرد که در حال ردیابی سویه جدیدی است که باعث بیماری کووید-19 می‌شود.


این مرکز در پستی در پلتفرم «ایکس» نوشت که سویه موسوم به «بی.ای 2.86» در آمریکا، دانمارک و اسرائیل شناسایی شده است.
راه‌های حفاظت
مرکز مزبور در مورد راه‌های محافظت از مردم برابر این سویه، توضیح داد که توصیه‌های پیشگیری برای همه سویه‌های کووید-19 تا جمع‌آوری اطلاعات بیشتر در مورد «بی.ای 2.86 »، یکسان است.

سازمان جهانی بهداشت هم پنجشنبه، در پلتفرم «ایکس» اعلام کرد که این سویه جدید را با توجه به شمار زیاد جهش‌های ژنتیکی، به عنوان «سویه تحت نظارت» طبقه‌بندی کرده است.

سازمان ملل چند روز پیش در ارتباط با سویه «ای.جی 5» اعلام کرد که این سویه نخستین بار در 17 فوریه 2023 شناسایی و در 19 ژوئیه 2023 به عنوان «سویه تحت نظارت» طبقه‌بندی شد.

منشاء و علت ایجاد ویروس کرونا، هنوز به طور قطعی مشخص نشده است. این ویروس برای اولین بار در چین ظاهر شد و طی سال‌های گذشته صدها جهش داشته، اما همه دانشمندان توافق نظر دارند که واکسن‌ها در مقابله با کرونا موثرند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رائفی‌پور شورای نگهبان را تهدید کرد: اگر در انتخابات رد صلاحیت شوم، از «خیریه های همسرانتان» خواهم گفت
  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی می‌خواهد از ترامپ اوباما بسازد
  • گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و نخست وزیر بریتانیا درباره ایران
  • درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • آکسیوس: اسرائیل برای عملیات نظامی احتمالی طی روزهای آینده علیه ایران آماده می‌شود
  • عقیل جماعتی: به راحتی میتوانیم با مین ریزی در آب راه‌ها و با قایق‌های عاشورا ناوهای آمریکا را غرق کنیم
  • ایران برای ساعاتی تنگه هرمز را بست؛ اسرائیل و آمریکا برای اقدام بعد از «شکست مذاکره» آماده‌اند
  • پوستر ناو غرق شده آمریکا که وبسایت خامنه‌ای و سپاه پاسداران منتشر کرده
  • اعترافات تکان‌دهنده یک مأمور سرکوب: گوشواره‌های دختربچه را کندند و پیکرش را در کامیون بستنی میهن انداختند
  • ایران در بحران، ترامپ در اوج؛ چگونه واشینگتن از چالش‌های جمهوری اسلامی به نفع خود بهره می‌برد؟