نیمار، فوق‌ ستاره برزیلی پاری‌سن‌ژرمن به الهلال سعودی پیوست

بی بی سی: باشگاه پاری‌سن‌ژرمن بر سر انتقال نیمار، ستاره برزیلی‌اش، با باشگاه الهلال عربستان به توافق رسید. گفته می‌شود رقم این قرارداد حدود ۹۰ میلیون یورو همراه با بندهای پاداش است. انتقال این بازیکن سی و یک ساله پس از انجام آزمایش پزشکی و کارهای اداری تکمیل خواهد شد.

نیمار سال ۲۰۱۷ با ۲۲۲ میلیون یورو از بارسلونا به پاری‌سن‌ژرمن پیوست و گران‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال شد. او شنبه گذشته اولین بازی تیمش در لیگ یک فوتبال فرانسه را از دست داد. او در برنامه‌های لوئیس انریکه، سرمربی جدید پاریس، برای این فصل جایی نداشت.


این انتقال همچنین در راستای سیاست‌های جدید قهرمان فوتبال فرانسه برای دور شدن از شمایل «کهکشانی» و به خدمت گرفتن فوق ستاره‌های نامدار فوتبال دنیا با دستمزدهای نجومی است.

گزارش شده است که نیمار سالیانه ۲۵ میلیون یورو از پاری‌سن‌ژرمن حقوق می‌گرفته است. خبر انتقال نیمار فقط ۲۴ ساعت پس از آن اعلام شد که نام کیلیان امباپه پس از گفتگوهای مثبت بار دیگر به فهرست اصلی تیم بازگشته است.

ماه قبل پاریس به باشگاه عربستانی اجازه داد که با این مهاجم ۲۴ ساله وارد مذاکره شود. پس از آن بود که گفته شد الهلال پیشنهادی ۳۰۰ میلیون یورویی (۲۵۹ میلیون پوند) به امباپه داده است. از قرارداد این بازیکن با باشگاه فرانسوی فقط یک سال دیگر باقیمانده است و او تا کنون حاضر به تمدید قرارداد با پاریس نشده است.

در صورت نهایی شدن این انتقال، نقطه‌ای برجسته در تابستان پر سر و صدای فوتبال عربستان ثبت خواهد شد. تابستانی که در آن باشگاه‌های این کشور با رقم‌هایی هنگفت شماری از ستاره‌های بزرگ فوتبال اروپا را جذب کرده‌اند به این امید که در سال‌های آینده لیگ فوتبال عربستان بدل به یکی از رقابت‌های درجه یک فوتبال جهان شود.

در این مهلت نقل و انتقالات ستاره‌های بزرگی مانند کریم بنزما (برنده توپ طلای اروپا)، انگولو کانته، جردن هندرسون، روبن نوس، سادیو مانه و روبرتو فرمینو به فوتبال عربستان پیوسته‌اند.

ژانویه گذشته نیز کریستیانو رونالدو، فوق ستاره پرتغالی، از منچستر یونایتد به النصر پیوست.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +194شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +131حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +122نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +122اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +105تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +103شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم