تلاش دانشمندان بریتانیایی برای ساخت واکسن بیماری «ایکس»

العربیه: پس از آن که سازمان جهانی بهداشت، یک پاندمی نوظهور موسوم به «بیماری ایکس» را در فهرست همه‌گیری‌های جهانی قرار داد، به‌رغم ابهامات موجود در خصوص چگونگی ظهور و گسترش آن، برخی دانشمندان در سراسر جهان، بسیج شدند تا واکسنی برای این بیماری بسازند.

دانشمندان بریتانیایی، ساخت واکسن‌هایی برای مقابله با این بیماری همه‌گیر آتی مرموز موسوم به «بیماری ایکس» را آغاز کردند.

جلوگیری از پاندمی
نزدیک به 200 دانشمند در آزمایشگاه‌های «پورتون داون» برخوردار از امنیت بالا در ویلتشایر که توسط آژانس امنیت بهداشت بریتانیا اداره می‌شود، در این راستا کار می‌کنند.

پروفسور دام جنی هریس، مدیر آژانس امنیت بهداشتی بریتانیا «یو.کی.اچ.اس.ای» به «اسکای نیوز» گفت: «می‌کوشیم مطمئن شویم که کشور در صورت شیوع بیماری جدید «ایکس» از آمادگی برخوردار است.»

او افزود: «امیدواریم بتوانیم از همه‌گیری جلوگیری کنیم اما اگر موفق نشدیم، باید اقدامات لازم را انجام دهیم. به همین دلیل است که عملا ساخت واکسن‌ها و درمان‌ها برای ریشه‌کن کردن آن را آغاز کردیم.»

به گفته پروفسور هریس، «تغییرات آب و هوایی و جابجایی جمعیت، احتمال ابتلا به همه‌گیری دیگر پس از کرونا را بالا برده و شاهد افزایش خطرات در سطح جهانی هستیم.»

برخی دانشمندان پیشتر اعلام کردند که بیماری «ایکس» می‌تواند از جهش در ویروس‌های آنفولانزا مانند جهشی که منجر به ظهور سرخک کشنده اسپانیایی در آغاز قرن بیستم و مرگ حدود 25 میلیون نفر شد، ایجاد شود.

به گفته دانشمندان، این بیماری چه‌بسا حاصل جهش ویروسی باشد که باعث آنفولانزای پرندگان می‌شود. اگرچه این نوع ویروس فقط در بین حیوانات منتقل می‌شود، اما جهش در ساختار ژنتیکی ویروس ممکن است باعث انتقال آن به انسان شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Mamad_Zendoni - لندن، انگلستان
جان مادرتون هر کسی واکسن درست میکنه شما درست نکنید، واکسن کرونا درست کردید زدید ملت رو نفله کردید، هر کسی اون واکسن شما رو زده بود لختگی خون پیدا کرده بود
‌چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • مدیر سازمان بهشت زهرا «زدن تیر خلاص» به مجروحان اعتراضات دی ماه را تایید کرد
  • نخست‌وزیر اونتاریو: کسانی که می‌خواهند اعتراض خیابانی کنند باید از ایرانی‌ها یاد بگیرند
  • احتمال حمله قریب‌الوقوع آمریکا به ایران؛ اسرائیل به نهادهای نظامی دستور داد برای جنگ آماده باشند
  • روزنامه اتریشی استاندارد: مجتبی خامنه‌ای، پسر رهبر ایران تلاش کرد شرکتی در وین را خریداری کند
  • تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد ایران «در حال بازسازی و مخفی کردن پایگاه‌های خود است»
  • رائفی‌پور شورای نگهبان را تهدید کرد: اگر در انتخابات رد صلاحیت شوم، از «خیریه های همسرانتان» خواهم گفت
  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی می‌خواهد از ترامپ اوباما بسازد
  • گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و نخست وزیر بریتانیا درباره ایران
  • درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • آکسیوس: اسرائیل برای عملیات نظامی احتمالی طی روزهای آینده علیه ایران آماده می‌شود