مخالفت باشگاه فولاد با حضور جواد نکونام در تیم ملی

العربیه: باشگاه فولاد خوزستان با انتشار اطلاعیه‌ای، ادعای منصور قنبرزاده، نایب‌ رئیس فدراسیون فوتبال، مبنی بر توافق فدراسیون مذکور با فولادی‌ها بر سر انتقال جواد نکونام به کادر فنی تیم‌ ملی ایران را تکذیب کرد.

قنبرزاده شامگاه چهارشنبه 16 شهریور، در برنامه «مجله فوتبال» شبکه خبر، مدعی شد، برای اولین بار در برنامه شما اعلام می‌کنم که جواد نکونام، به‌عنوان دستیار کارلوس کی‌روش به نیمکت تیم‌ ملی ایران اضافه خواهد شد.


او در پاسخ سوال مجری برنامه مبنی بر دریافت موافقت باشگاه فولاد خوزستان برای صدور رضایت‌نامه این سرمربی، عنوان کرد: «مهدی تاج (رئیس جدید فدراسیون فوتبال) با آن‌ها صحبتی داشته و هر دو طرف در حال مذاکره هستند».

در ادامه اطلاعیه فولاد آمده، «این باشگاه بر ادامه همکاری با نکونام بر اساس قرارداد تاکید داشته و با این انتقال مخالف است».
انتصاب دوباره کی‌روش
پس از اینکه مهدی تاج، در روزهای گذشته با کسب بیشترین آرا به‌عنوان رئیس فدراسیون فوتبال ایران برگزیده شد، شائبه‌های فراوانی درباره اخراج اسکوچیچ از نیمکت تیم‌ ملی و جایگزینی کی‌روش پرتغالی به گوش می‌رسید

سرانجام، عصر چهارشنبه، تارنمای رسمی فدراسیون فوتبال ایران از اخراج اسکوچیچ و انتصاب دوباره کارلوس کی‌روش به‌عنوان سرمربی جدید این تیم خبر داد.

کی‌روش پیش از این در بین سال‌های 2011 تا 2018 سرمربی تیم‌ ملی ایران بود.

اکنون با مخالفت باشگاه فولاد، باید منتظر ماند که فدراسیون فوتبال چه راه‌کاری را برای قانع کردن این باشگاه در پیش می‌گیرد.

رسانه‌های ایرانی مدعی شدند که کی‌روش برای سامان‌دهی وضعیت آشفته رختکن تیم‌ ملی که در ماه‌های گذشته دچار دو دستگی و اختلافاتی میان بازیکنان شده، قصد دارد کاپیتان سابق تیم‌ ملی ایران در جام جهانی 2014 برزیل را روی کار بیاورد تا هر چه سریع‌تر به این اختلافات پایان دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +214تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: جانشین خامنه‌ای چه مجتبی باشد چه حسن، فاقد مشروعیت است
  • +169لحظه اصابت موشک به محل جلسه طلاب و نیروهای جهادی
  • +148ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +146وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +142نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +139مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید