کارمند پیشین: توییتر ماموران امنیتی «دولت‌های متخاصم» را استخدام کرده است

العربیه: یک کارمند پیشین «توییتر» در افشاگری مفصلی که متن آن اخیرا در اختیار کنگره و نهادهای امنیتی ایالات متحده قرار گرفته است، فاش کرده که ماموران امنیتی «کشورهای متخاصم» در این کمپانی کار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری «سی‌ان‌ان»، که متن کامل این افشاگری را به دست آورده است، توییتر مشکلات امنیتی عمیقی دارد که تهدیدی برای اطلاعات شخصی کاربران، شرکت‌های سهامدار، و امنیت ملی آمریکا و دموکراسی در سطح جهان است.


پیتر زاتکو، فرد افشاگر، که قبلاً رئیس بخش امنیت توییتر بود و بعدا اخراج شد، ادعا می‌کند که مدیران توییتر درباره آسیب‌پذیری‌های امنیتی خود به هیئت مدیره و ناظران دولتی دروغ گفته‌اند؛ از جمله در مواردی که می‌تواند در را برای جاسوسی یا عملیات نفوذ خارجی، کارزارهای هکری و اطلاعات نادرست باز کند.

زاتکو همچنین می‌گوید که مدیران توییتر ابزارهای لازم برای برآورد تعداد واقعی «بات»‌ها، یا حساب‌های جعلی، و مقابله با آنها را ندارند. این بات‌ها در جریان عقب‌نشینی اخیر ایلان ماسک، کارپرداز و سرمایه‌دار مشهور، از قرارداد 44 میلیارد دلاری برای خرید توییتر به موضوعی عمده تبدیل شده‌اند.

این افشاگر تاکید می‌کند که توییتر به ویژه در برابر دخالت دولت‌های خارجی آسیب‌پذیر است، به‌طوری که امنیت ملی ایالات متحده را تضعیف می‌کند. او می‌گوید تعدادی از ماموران امنیتی دولت‌های متخاصم خارجی به توییتر نفوذ کرده‌اند، و تحت عنوان کارمند برای این شرکت کار می‌کنند.

بر اساس متن افشاگرانه‌ای که «سی‌ان‌ان» به دست آورده است، دولت آمریکا مدت کوتاهی قبل از اخراج زاتکو، شواهد مشخصی در اختیار توییتر قرار داده بود مبنی بر اینکه حداقل یکی از کارمندانش، یا شاید تعدادی بیشتر، برای دستگاه امنیتی یک کشور خارجی کار می‌کند.

به گفته زاتکو، سال گذشته، پیش از حمله روسیه به اوکراین، پاراگ آگراوال، مدیرعامل فعلی توییتر که در آن زمان یکی از مدیران ارشد فناوری این کمپانی بود، به وی گفته بود شاید بهتر باشد به منظور توسعه، توییتر تلاش کند خود را با خواسته‌های دولت روسیه مبنی بر کنترل اطلاعات کاربران در این کشور تطابق دهد.

به گفته زاتکو، این پیشنهاد آگراوال که می‌توانست منجر به سانسور یا نظارت گسترده دولت روسیه بر توییتر شود، در نهایت نادیده گرفته شد، اما کماکان نشانه هشداردهنده‌ای بود مبنی بر اینکه توییتر تا چه حد حاضر است به خواست دیکتاتورها گردن بگذارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.