دانشمندان اسرائیلی به روش جدیدی برای درمان اوتیسم و پارکینسون دست یافتند

صدای آمریکا: پژوهشگران موسسه فناوری Technion-Israel اعلام‌کردند با کشف دقیق چگونگی عملکرد مغز در حرکت و تعادل توانسته‌اند به درمان کامل بیماری‌هایی نظیر اوتیسم و پارکینسون نزدیک‌تر شوند.

این دانشمندان دریافتند که محاسبات مغزی، نه‌تنها در تعامل بین سلول‌های عصبی، بلکه در درون هر نورون نیز به‌طور جداگانه انجام می‌شود.


پروفسور جکی شیلر، از دانشکده پزشکی موسسه فناوری Technion-Israel در شهر حیفا و تیم او، کشف کردند که هریک از سلول‌های میکروسکوپی عصبی، فراتر از یک سوئیچ ساده، مانند یک ماشین محاسبه پیچیده یا یک کامپیوتر کوچک بیولوژیک عمل می‌کنند.

کشف محققان اسرائیلی، نه‌ تنها این ظرفیت را دارد که «درک انسان را از نحوه عملکرد مغز، بالا ببرد»، بلکه می‌تواند امید و ‌‌دانسته‌ها را در مورد «درمان شرایط عصبی جدی» در بیماری پارکینسون و اوتیسم، نیز افزایش دهد.

در بیماری اوتیسم، ممکن است «تحریک‌پذیری شاخه‌های دندریتیک» تغییر کرده و عوارض این بیماری را گسترش دهد اما با درکی تازه که از شیوه عملکرد نورون‌ها به‌دست آمده، مسیرهای تحقیقاتی جدیدی برای درمان بهتر این بیماری و بیماری‌های دیگر باز شده‌ است.

این یافته‌های تحقیقاتی، همچنین می‌تواند الهام‌بخش ساخت نرم‌افزاری باشد که تا حدودی شبیه به مغز انسان عمل کند. گرچه که چنین نرم‌افزاری در مقایسه با مغز واقعی، ابتدایی خواهد بود.

درک بهتر از نحوه عملکرد مغز، می‌تواند به طراحی شبکه‌های عصبی پیچیده‌تر کمک کرده و در نتیجه آن‌ها را به انجام وظایفی پیچیده‌تر، قادر سازد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • فلای‌دبی: امارات متحده عربی ورود و ترانزیت شهروندان ایرانی از طریق دبی را ممنوع کرده است
  • جزئیات تازه از عملیات موساد و یگان ۸۲۰۰ ارتش اسرائیل برای کشتن خامنه‌ای
  • افشاگری افسر پیشین CIA در مورد چگونگی جلب اعتماد « اوپنهایمر ایران» برای همکاری
  • جمهوری اسلامی کشته شدن سرلشکر جمشید اسحاقی، مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، را تأیید کرد
  • ده‌ها صراف مرتبط با سپاه پاسداران در امارات متحده عربی بازداشت شدند
  • سپاه پاسداران: از ۱۲ فروردین شرکت‌های آمریکایی در منطقه را هدف قرار می‌دهیم
  • ۳۰۰ اسب سردار آزمون به همراه املاک و دفاتر تجاری او در تهران و گلستان مصادره شدند
  • وزیر خارجه عراق: به جنگ کشیده شدیم و گروه‌ها تصمیم‌گیر نیستند
  • وزیر جنگ آمریکا: به پیروزی از همیشه نزدیک‌تریم؛ ترامپ بلوف نمی‌زند، باور ندارید از خامنه‌ای بپرسید!
  • ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید