گفتگوی خودمانی و جنجالی گوگوش با هما سرشار



هما سرشار (زاده ۱۳۲۵) نویسنده و روزنامه‌نگار ایرانی-آمریکایی است. او در یک خانواده یهودی در شیراز متولد و در تهران بزرگ شدو بعد از انقلاب ۱۳۵۷ ایران را به مقصد ایالات متحده ترک کرد.


سرشار در سال ۲۰۱۳ مدال افتخار جزیره الیس را دریافت کرد. در ایران، سازمان زنان ایران تهران مدالی برای دستاوردهای ویژه در حقوق زنان به او اهدا کرده‌است.

او مدرک کارشناسی‌اش را در رشته ادبیات فرانسه از دانشگاه تهران و همین‌طور کارشناسی ارشدش را در رشته مدیریت ارتباطات از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی USC گرفته‌است. او دارای مدرک دکترای افتخاری روزنامه‌نگاری از دانشگاه جهانی آمریکا است.

سرشار از سال ۱۳۴۳، همزمان با آغاز انتشار مجله زن روز، به خانواده مطبوعات پیوست و سپس در روزنامه کیهان و سازمان رادیو تلویزیون ملی ایران به کار پرداخت. در پی انقلاب ۱۳۵۷، در خارج از کشور، به عنوان روزنامه‌نگار آزادنویس با بیشتر رسانه‌های نوشتاری، دیداری و شنیداری ایرانی و چند رسانه آمریکایی همکاری کرده‌است. از این روزنامه‌نگار تا امروز یازده جلد کتاب، به صورت نوشته، ترجمه و ویراستاری منتشر شده‌است که یکی از آنها «در کوچه پس‌کوچه‌های غربت» است.

او نویسنده کتاب شعبان جعفری است. خاطرات شعبان جعفری حاصل تلاش و مصاحبه هما سرشار با یک چهره کودتای ۲۸ مرداد است.دیگر اثر معروف او کتاب تاریخ یهودیان ایران است.

او همچنین برای کمک به دانشنامه ایرانیکا، به همراه گروه دیگری از ایرانیان بانفوذ، کمک‌های مالی جمع‌آوری کرده‌است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۸
تحت تعقیب وزارت - لندن، انگلستان

تکرار نشدنی ، محبوب سه نسل ، حتی در پنهانی و خفا محبوب خیلی از همونهایی که ۲۱ سال خاموش کردنت ، هیچ کجای دنیا این گونه با هنرمند بی بدیل خودشون جفا نمی کنند ۲۱ سال خاموشی در اوج و ممنوع الخروجی. گوگوش عزیز یکی از جاودانه ترین نمادهای ایران قبل از شورش ۵۷ امیدوارم سالهای سال دیگه سالم بمانی و هم چنان برایمان بخوانی.
شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۴
۴۸
آلونا ازنامنسکایا - اورلاندو، ایالات متحده امریکا
گوگوش بزرگترین هنرمند زن تاریخ ایران است کسی که هم خواننده بزرگی بود و هم هنرپیشه خیلی خوبی خیلی از خواننده ها سعی کردند در سینما هم به جایی برسند ولی فقط گوگوش موفق بود ولی با این وجود از لحاظ اخلاقی گوگوش آدم درستی نبود و با مردان متاهل رابطه برقرار می کرد و زندگی های زیادی را به هم ریخت رفتارش با پسرش هم مشخصه با این وجود کسی نمی تواند منکر هنر او شود
دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۳:۰۲
۴۴
Rabiya - دهلی، هندوستان
دوره بت سای در همه دنیا تموم شده. جمع کنید این نگاه سنتی رو که یه نفر رو برای پول دراوردن میارین بالا و طرف هم خودش باور می کنه چیزی شده. یه خواننده که کاش مثل بقیه بود. کار نکرده در زندگیش نذاشته. لطفا از طرف مردم ایران نظر ندید. ایشون به عنوان یک انسان محترم هست ولی هیچ چیز دیگه ای نیست. در کاباره ها و در کنار شوهر هایش و . می خوند و می رقصید. حالا اصرار دارید بت درست کنید. همین کارها رو کردید از یه مشت بی سواد و وطن فروش بت درست شد و این هم شده روزگارمون در ایران.
دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۰۴:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.