اگر لرزش دست دارید از نوشیدن این ۳ چای گیاهی غافل نشوید

دست‌های ما به طور طبیعی در اوقات بیداری، دچار یک لرزش بسیار خفیف و نامحسوس هستند که انقباض و استراحت علت این لرزشِ بسیار خفیف است.

دست‌های ما به طور طبیعی در اوقات بیداری، دچار یک لرزش بسیار خفیف و نامحسوس هستند که انقباض و استراحت علت این لرزشِ بسیار خفیف است.


این لرزش تنها زمانی به مشکل تبدیل می‌شود که نوشتن، به دست گرفتن استکان چای یا استفاده از قاشق و چنگال برایتان سخت می‌شود. در این مطلب دمنوش‌هایی را معرفی می‌کنیم که کمک شایانی به رفع لرزش دست می‌کنند.
چای بابونه
بابونه، گیاهی دارویی است که باعث تسکین اعصاب و آرامش می‌شود؛ این گیاه سیستم عصبی را آرام می‌سازد و استرس و اضطراب را از بین می‌برد.

بابونه ضد اسپاسم است که سبب شل شدن اسپاسم‌های عضلانی نیز می‌شود. برای تهیه چای بابونه، یک قاشق غذا خوری گل بابونه را در یک فنجان بریزید سپس آب داغ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه دَم بکشد. چای را صاف و روزانه ۲ تا سه فنجان از آن را میل کنید.

افرادی که دارو‌های دیابت مصرف می‌کنند باید در استفاده از بابونه اعتدال را رعایت و با مشورت با پزشک آن را مصرف کنند.
چای اسطوخودوس
اسطوخودوس یک درمان طبیعی موثر برای لرزش دست‌ها است. این گیاه دارویی برای سیستم عصبی نیز بسیار مفید است.

اسطوخودوس همچنین سبب کاهش اضطراب و استرس افراد نیز می‌شود. رایحه آرامش‌بخش اسطوخودوس میزان اسید گاما آمینوبوتیریک مغز را افزایش می‌دهد که یک انتقال دهنده عصبی موثر در مبارزه با استرس است.

برای تهیه چای اسطوخودوس، سه قاشق غذاخوری از گل‌های تازه این گیاه یا یک قاشق و نیم از اسطوخودوس خشک شده را به ۲ فنجان آب داغ اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت پنج دقیقه دَم بکشد.
چای سنبل الطیب
سنبل الطیب سالیان متمادی است که برای آرامش عضلات و کاهش تنش مورد استفاده قرار می‌گیرد همچنین این گیاه استرس را کاهش می‌دهد و خواب را بهبود می‌بخشد.

برای تهیه چای سنبل الطیب، یک قاشق چای‌خوری ریشه سنبل الطیب خشک شده را در یک فنجان آب داغ بریزید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دَم بکشد سپس چای را صاف و میل کنید.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وای‌نت: تهران از حزب‌الله خواسته تا در صورت حمله آمریکا به جنگ بپیوندد
  • گلهای پرپر شده ایران؛ خانواده‌هایی که دست جمهوری اسلامی برای «شهید» نامیدن فرزندان‌شان را پس زدند
  • جنجال بین سفیر آمریکا و سیاستمداران بلژیکی بر سر «ختنه، هیتلر و راست افراطی»
  • استرالیا مانع بازگشت شهروندش از اردوگاه داعش در سوریه شد
  • نفس جنگ پشت گردن خامنه‌ای؛ احتمال حمله زودتر آمریکا؛ ۶ دلیل آکسیوس برای حمله آمریکا به جمهوری اسلامی
  • مدیر سازمان بهشت زهرا «زدن تیر خلاص» به مجروحان اعتراضات دی ماه را تایید کرد
  • نخست‌وزیر اونتاریو: کسانی که می‌خواهند اعتراض خیابانی کنند باید از ایرانی‌ها یاد بگیرند
  • احتمال حمله قریب‌الوقوع آمریکا به ایران؛ اسرائیل به نهادهای نظامی دستور داد برای جنگ آماده باشند
  • روزنامه اتریشی استاندارد: مجتبی خامنه‌ای، پسر رهبر ایران تلاش کرد شرکتی در وین را خریداری کند
  • تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد ایران «در حال بازسازی و مخفی کردن پایگاه‌های خود است»