قطره چشمی که می‌تواند جایگزین عینک مطالعه شود

این قطره‌های چشم تحت پوشش بیمه نیستند و احتمالا در آینده نیز تحت پوشش نخواهند بود، زیرا عینک همچنان گزینه ارزان‌تری برای درمان پیرچشمی استایندیپندنت فارسی :قطره چشم جدیدی می‌تواند به برخی افراد کمک کند تا دیگر نیازی به استفاده از عینک نداشته باشند.

قطره چشم ووییتی (Vuity) که در ماه اکتبر توسط سازمان غذا و داروی ایالات متحده تایید شد، به تازگی وارد بازار شده است.


شرکت زیست‌داروسازی اَب‌وی (AbbVie) گفت که این قطره‌های چشمی در ابتدا برای درمان پیرچشمی، که بیشتر به تاری دید مرتبط با بالا رفتن سن شناخته می‌شود، تولید شد.

بیش از ۱۲۸ میلیون آمریکایی، به ویژه افراد بالای ۴۰ سال، از درجاتی از پیرچشمی رنج می‌برند. افراد مبتلا به این عارضه در خواندن کلمات از فاصله نزدیک، بیش از گذشته دچار مشکل می‌شوند.

طبق گفته‌های این شرکت، تاثیر قطره‌های ووییتی ۱۵ دقیقه طول می‌کشد تا عمل کند، و پس از آن شش ساعت کارایی دارند.

این قطره‌ها به طرز موثری مردمک چشم را منقبض می‌کنند که  بدون به خطر انداختن دید دوردست، امکان دید واضح‌تری برای فاصله نزدیک فراهم می‌کند. طبق گزارش‌ها، هنگام استفاده، قطره‌ها تعادل بین اسید و باز در لایه اشکی را (که یک لایه بسیار نازک از مایع است که سطح چشم را می‌پوشاند) اصلاح می‌کند.

دکتر مایکل سورینو، نایب رئیس هیات مدیره و رئیس اجرایی اب‌وی، در مصاحبه‌ای گفت: «بیشتر بزرگسالان با افزایش سن با پیرچشمی یا مشکل در دید نزدیک، دست و پنجه نرم می‌کنند. از حدود سن ۴۰ سالگی، بسیاری از آن‌ها از عینک مطالعه استفاده می‌کنند، متن را دورتر نگه می‌دارند، یا حتی اندازه فونت و نور صفحه نمایش را افزایش می‌دهند، تا آن را واضح‌تر ببینند.»

این شرکت ادعا می کند که «شمار آماری چشمگیری» از شرکت‌کنندگان در آزمایش بالینی که آن قطره‌های چشم را دریافت کردند، پس از استفاده از قطره‌ها قادر بودند سه خط متن اضافه دیگر را در نمودار بینایی‌سنجی بخوانند.

این قطره چشم مانند هر محصول دارویی دیگری، عوارض جانبی دارد. شایع‌ترین عوارض ووییتی، سردرد و قرمزی چشم است.

تونی رایت، ۵۴ ساله، یکی از شرکت‌کنندگان در این آزمایش، درباره تجربه خود در استفاده از این قطره‌های چشم با شبکه سی‌بی‌اس نیوز صحبت کرد.

او گفت: «این قطعا زندگی را دگرگون می‌کند. من به عینک مطالعه دیگر چندان نیازی ندارم، به‌خصوص پشت کامپیوتر که قبلا همیشه نیاز داشتم عینک بزنم.»

انتظار می‌رود مقدار لازم برای استفاده ۳۰ روزه این قطره ۸۰ دلار قیمت داشته باشد. این محصول عمدتا برای افراد بین ۴۰ تا ۵۵ سال به بازار عرضه می‌شود. اثرگذاری این قطره‌ها بعد از سن ۶۵ سالگی کمتر می‌شود. طبق گزارش‌ها، این قطره‌ها برای استفاده در هنگام رانندگی در شب یا کار در شرایط کم‌نور طراحی نشده است.

این قطره‌های چشم تحت پوشش بیمه نیستند و احتمالا در آینده نیز تحت پوشش نخواهند بود، زیرا عینک همچنان گزینه ارزان‌تری برای درمان پیرچشمی است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +215تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: جانشین خامنه‌ای چه مجتبی باشد چه حسن، فاقد مشروعیت است
  • +169لحظه اصابت موشک به محل جلسه طلاب و نیروهای جهادی
  • +148ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +146وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +145نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +139مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +139شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید