بهترین رستوران جهان در سال ۲۰۲۱

دانمارکی‌ها در سال ۲۰۲۱ میلادی در عرصه رستوران داری خوش درخشیدند و توانستند عناوین بهترین رستوران‌های جهان را از آن خود کنند.

رستوران «نوما» (Noma) در کپنهاگ توانست در سال ۲۰۲۱ میلادی و برای پنجمین بار، در رده‌بندی ۵۰ رستوران برتر جهان، عنوان بهترین رستوران را به دست آورد. این رستوران دانمارکی پیش از این نیز در سال‌های ۲۰۱۰، ۲۰۱۱، ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ میلادی صاحب این عنوان شده بود.


به این ترتیب این رستوران دانمارکی به همان رکوردی رسید که پیش از این در اختیار رستوران اسپانیایی El Bulli بود. این رستوران واقع در کاتالونیا با سرآشپز معروفش «فران آدریا» پیش از این ۵ بار صاحب عنوان بهترین رستوران جهان شده بود.

امسال «جرانیوم» (Geranium) دیگر رستوران واقع در کپنهاگ نیز در جایگاه دوم قرار گرفت.

رتبه بندی سالانه «۵۰ رستوران برتر جهان» هر ساله از سوی شرکت انگلیسی William Reed Business Media تهیه و در مجله انگلیسی «رستوران» منتشر می‌شود. این رتبه بندی یکی از رقبای اصلی «میشلن» فرانسه است که به ارزیابی کیفیت غذای رستوران‌ها می‌پردازد.

داوران، رستوران «نوما» را به دلیل دو ویژگی مهم به عنوان بهترین رستوران سال برگزیدند: غذهای مبتکرانه و استفاده از مواد اولیه منحصربفرد. چراکه مشتریان با هر بار مراجعه به این رستوران با غذایی متفاوت و البته لذیذ روبرو هستند و رنه ردزپی، سرآشپز ماهر آن و تیمش پیوسته در جستجوی مواد غذایی بهتر و حتی غیرقابل پیشبینی و تبدیل آن به غذاهایی زیبا هستند.
رنه ردزیی سر آشپز ماهر رستوران «نوما» و تیمش رستوران «نوما» در اوایل سال جاری میلادی نیز توانست سه ستاره «میشلن» به دست بیاورد. داوران این رتبه بندی مشهور فرانسوی «ارتباط قوی میان غذاهای این رستوران با طبیعت» و «آشپزی خلاقانه» را از مهمترین ویژگی‌های غذاهای «نوما» توصیف کردند.

فهرست سالانه «۵۰ رستوران برتر جهان» پس از رای دهی داوران یک آکادمی به همین عنوان تهیه می‌شود که گروهی متشکل از بیش از ۱۰۰۰ داور از سرآشپزها و منتقدان غذا گرفته تا رستوران داران و متخصصان آشپزی بین‌المللی را تشکیل می‌دهند.

«آکادمی ۵۰ رستوران برتر جهان» برای انتخاب داوران خود به توازن جنسیتی ۵۰-۵۰ نیز توجه دارد.
رنه ردزپی در آشپزخانه نوماشیوع ویروس کرونا باعث شده بود که این آکادمی نتواند رستوران‌ها را در سال ۲۰۲۰ میلادی ارزیابی و فهرست بهترین‌های آن سال را معرفی کند.

پیش از آن، در آخرین مراسم اهدای جوایز به بهترین رستورانهای جهان، این رستوران فرانسوی Mirazur در منطقه مانتون واقع در نزدیکی شهر نیس فرانسه بود که عنوان بهترین رستوران جهان را از آن خود کرده بود.

در ادامه، فهرست ۲۰ رستوران برتر سال ۲۰۲۱ معرفی می‌شود:

۱- رستوران «نوما»، کپنهاگ، دانمارک

۲- رستوران «جرانیوم»، کپنهاگ، دانمارک

۳- رستوران «آسادور اتکسباری»، آتکسوندو، اسپانیا

۴- رستوران «مرکزی»، لیما، پرو

۵- رستوران «Disfrutar»، بارسلون، اسپانیا

۶- رستوران «فرانتزن»، استکهلم، سوئد

۷- رستوران «میادو»، لیما، پرو

۸- رستوران «اودت»، سنگاپور

۹- رستوران «Pujol»، مکزیکو سیتی، مکزیک

۱۰- رستوران «The Chairman»، هنگ کنگ

۱۱- رستوران «Den»، توکیو، ژاپن

۱۲- رستوران «Steirereck»، وین، اتریش

۱۳- رستوران «دون خولیو»، بوینس آیرس، آرژانتین

۱۴- رستوران «موگاریتس»، سن سباستین، اسپانیا

۱۵- رستوران «لیدو ۸۴»، برشیا، ایتالیا

۱۶- رستوران «الکانو»، گتاریا، اسپانیا

۱۷- رستوران «A Casa Do Porco»، سائوپائولو، برزیل

۱۸- رستوران «Piazzo Duomo»،آلبا، ایتالیا

۱۹- رستوران «ناریساوا»، توکیو، ژاپن

۲۰- رستوران «Diverxo»، مادرید، اسپانیا

در کنار رتبه اول این جدول که در اختیار «نوما» است، رستوران داران دانمارکی امسال توانستند جایزه ارزشمند دیگری را نیز دریافت کنند. رونی مورتنسن، سرآشپز معروف رستوران «جرانیوم» هفته گذشته برنده جایزه «بوکوس نقره‌ای» در کنکور جهانی آشپزی شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رسانه اسرائیلی: پیام‌های تهران از نگرانی نسبت به حمله احتمالی اسرائیل حکایت دارد
  • سرهنگ فراجا: ۲۵ سال سابقه کار دارم اما این لباس مایحتاج زندگی مرا تامین نمی‌کند
  • نماینده قم در مجلس: «آقا صادق» می‌گوید جنگ با اسرائیل قطعی است و به ظهور امام زمان می‌انجامد
  • محسنی اژه‌ای: می‌خواهیم جوری با فساد برخورد کنیم که فاسدان ماست‌هایشان را کیسه کنند
  • پرسش شهره آغداشلو از مسلمانان واقعی: شما که خود را مسلمان میدانید چرا دادخواه فاطمه سپهری نیستید؟
  • جدال بر سر غنی‌سازی در شورای امنیت؛ تهران شروط تیم ترامپ برای توافق را نپذیرفت
  • شیرجه خامنه‌ای در تله جنگ با رزمایش موشکی سپاه
  • رواج عروسی با هوش مصنوعی در ژاپن؛ زندگی با همسر مجازی چگونه است؟
  • اف‌بی‌آی: سعید توکلی که گفته می‌شود رئیس اداره ۱۱۰۰۰ نیروی قدس سپاه است تحت تعقیب قرار دارد
  • نشست شورای امنیت در مورد ایران؛ واشنگتن به تهران پیشنهاد مذاکره مستقیم بر مبنای «غنی‌سازی صفر» داد
  • +173حمایت کاترین شکدم از شاهزاده رضا پهلوی؛ شکدم: خامنه‌ای علاقه‌ای به زنان ندارد و به پسربچه‌ها تمایل دارد
  • +135سخنان کاترین شکدم درمورد گرایشات جنسی خامنه‌ای و همسریابی زینب سلیمانی برای افراد حزب‌الله
  • +123«افشای طرح ادعایی ترور شاهزاده رضا پهلوی؛ ناکامی ائتلاف خونین تجزیه‌طلبان و گروه‌های افراطی»
  • +116حسن آقامیری: وضع سیستان وبلوچستان خرابه، یکی از حضار: تقصیر پهلویه، آقامیری: شما۴۰ساله چه غلطی کردید
  • +103پایان آیت‌الله خامنه‌ای چگونه رقم خواهد خورد؟
  • +97مایک پومپئو: جمهوری اسلامی به‌شدت تضعیف شده؛ ایرانیان نه حکومت دینی می‌خواهند، نه سلطنت
  • +89لحظه اهدای پاداش ۲.۵ میلیون دلاری به قهرمان حادثه تیراندازی سیدنی و سوال غیرمنتظره او + ویدئو
  • +87نوجوان کرمانی با استعداد دوبله حرفه‌ای شنیدنی
  • +79بازداشت شهین محمودی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-نروژی، پس از سفر به ایران
  • +63لیندسی گراهام در اسرائیل: ۲۰۲۶ باید «سال از میان برداشتن آدم بد» باشد