قتل زن همسایه روی پشت بام

مرد جوان به طمع سرقت طلاهای زن همسایه به بهانه‌ای او را به پشت‌بام خانه‌اش کشاند و به قتل رساند. به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، نیمه شب جمعه 26 دی مأموران پلیس از قتل زنی 65 ساله در خانه‌اش واقع در اسلام‌آباد کرج با خبر شدند؛ به محض حضور مأموران پلیس در محل حادثه مشخص شد وی به دست فرد ناشناسی خفه شده و طلاهایش  به سرقت رفته است.

یکی از فرزندان مقتول به مأموران گفت: امشب وقتی به خانه برگشتیم متوجه شدم مادرم نیست همه جا را گشتیم تا اینکه جسدش را روی پشت‌بام پیدا کردیم؛ طلاهای مادرم را هم سرقت کرده بودند.

سرهنگ نادربیگی، رئیس پلیس آگاهی البرز در تشریح این خبر گفت: پس از انتقال جسد به پزشکی قانونی تحقیقات پلیسی برای کشف راز این جنایت آغاز شد و کارآگاهان در پرس و جو از همسایه‌ها دریافتند حدود ساعت 2 بعد از ظهر همان روز مرد جوانی  را که همسایه دیوار به دیوار مقتول بوده  دیده‌اند که وحشت‌زده و سراسیمه از خانه وی خارج شده و فرار کرده است. بدین ترتیب تحقیقات برای دستگیری وی آغاز و مشخص شد او به استان تهران فرار کرده است  بنابراین با ردیابی‌های پلیسی در کمتر  از 12 ساعت متهم دستگیر و به اداره آگاهی البرز منتقل شد.

وی در نخستین بازجویی‌ها به قتل زن همسایه اعتراف کرد و درباره انگیزه خود گفت: از مدت ها قبل دچار مشکلات شدید مالی شده  بودم ،وقتی متوجه شدم این زن مقدار زیادی طلا دارد نقشه سرقت از او را کشیدم روزحادثه  با اطلاع از اینکه وی در خانه تنهاست به در خانه‌اش رفتم به او گفتم دیوار خانه‌ام نم داده و احتمالاً لوله کشی خانه وی مشکل دارد بعد هم به این بهانه که باید لوله‌کشی خانه‌اش را بررسی کنم وارد خانه شده و او را به پشت‌بام کشاندم و همان جا خفه‌اش کردم، سپس طلاهایش را سرقت کرده و پا به فرار گذاشتم؛ مقداری از طلاهای سرقتی را در کرج و فردیس به قیمت ۶۰ میلیون تومان به ۲ نفر فروختم و بقیه را در خانه‌ام مخفی کردم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • بیشتر از یک میلیون ایرانی در پی فراخوان شاهزاده رضا پهلوی در شهرهای مختلف جهان تجمع کردند
  • ۳۵۰ هزار نفر در تورنتو برای سرنگونی جمهوری اسلامی ایران تظاهرات کردند
  • عبداللهی، خبرنگار سابق ایرنا: من خودم شاهد بودم؛ دروغ نگوئید که تروریست‌های خارجی کشتار کردند
  • کارشناس صداوسیما:کافیه عرشه آبراهام لینکلن رو آتش بزنیم؛ اون وقت ترامپ باید از کاخ سفید جمع کنه بره
  • استقبال عظیم از فراخوان شاهزاده رضا پهلوی در تورنتو در دمای صفر درجه
  • کانادا: خواهان تغییر حکومت در ایران هستیم؛ تنها پس از تغییر رژیم روابط دیپلماتیک با ایران برقرار می‌کنیم
  • ویدیویی که ترامپ برای مخالفانش ساخته و آنها را حیوانات جنگل نشان داده و خودش را سلطان جنگل!
  • تاریخی که هنوز تمام نشده؛ رازهایی که زمین همچنان پنهان کرده است- ۲
  • هجوم گله‌ای سرکوبگران جمهوری اسلامی به یک فرد مجروح و کتک زدن او
  • مقایسه نحوه مصاحبه کریستین امانپور و مصاحبه لطف‌الله نجفی‌زاده با جواد ظریف
  • +385شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +302شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +270شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +236رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +177علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +162پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +152برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +147ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +140استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +131یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد