جنایت تازه در پرونده گروگانگیر

مرد جنایتکار که مسافران یک اتوبوس را در قم گروگان گرفته بود در تازه‌ترین اعترافات خود، راز قتل یک زن در تهران را نیز فاش کرد.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، روز شنبه گذشته ماجرای گروگانگیری 6 مسافر اتوبوس در شهرک فاطمیه قم از سوی مردی مسلح به پلیس اعلام شد. این مرد مدعی بود خواهان ملاقات و آزادی برادرانش است که در زندان هستند. با ورود مأموران به ماجرا پس از ساعتی متهم دستگیر و گروگان‌ها آزاد شدند. اما در ادامه تحقیقات مشخص شد این مرد یک قاتل فراری است که چند روز قبل از این ماجرا همسر برادرش را با شلیک گلوله کشته است. متهم گفت: فکر می‌کردم زن برادرم خیانت می‌کند به همین خاطر شامگاه 25 آبان، او را به بهانه خرید از خانه‌اش در قم بیرون کشیده و با شلیک گلوله کشتم.

پس از بازداشت وی و شروع بازجویی‌های پلیسی این مرد جنایتکار به قتل زن جوانی در تهران نیز اعتراف کرد.

ماجرای قتل شراره در تهران چه بود؟
شامگاه چهارشنبه 19 آذر، دو مرد، زن جوانی را به بیمارستانی در شرق تهران منتقل کردند اما ساعتی بعد زن 44 ساله فوت کرد، در حالی که شوهر صیغه‌ای و پسر این زن مدعی بودند شراره بر اثر مصرف مواد مخدر جان باخته است اما متخصصان پزشکی قانونی با یافتن گلوله‌ای در سر این زن وقوع قتل را تأیید کردند. بدین ترتیب گزارش این پرونده به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد و باتوجه به مشکوک بودن ماجرا، بازپرس مصطفی واحدی از شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی تهران دستور تحقیقات از همسر و پسر شراره را صادر کرد. شوهر وی گفت: به خاطر اعتیادم سه ماهی در کمپ ترک اعتیاد بودم و تازه به خانه شراره برگشته بودم. شب حادثه قرص خوردم و به اتاقم رفتم و خوابم برد. فقط با صدایی از خواب بیدار شدم و تا از اتاق بیرون آمدم؛ دیدم که شراره روی زمین افتاده و نمی‌دانم چه اتفاقی برای همسرم رخ داده است.
اما در ادامه تحقیقات او اظهارات جدیدی را مطرح کرد و گفت: شراره معمولاً دختران شهرستانی یا آنهایی را که با خانواده‌شان مشکل داشتند  به خانه می‌آورد. آن شب هم دو دختر جوان میهمان شراره بودند که من به اتاق خواب رفتم. یک دفعه صدای شلیک گلوله شنیدم. بلافاصله از اتاق بیرون آمدم و دیدم که مردی از خانه فرار کرد و شراره خونین روی زمین افتاده است. به همراه پسرش، او را به بیمارستان منتقل کردیم و برای اینکه دردسری برایمان به‌وجود نیاید دروغ گفتیم.

در حالی که وی به‌عنوان نخستین مظنون پرونده بازداشت شد اما سرنخ‌هایی در صحنه قتل توسط تیم جنایی به‌دست آمد که نشان می‌داد او در این ماجرا بی‌گناه است.

در حالی که تحقیقات در این پرونده ادامه داشت با اعترافات مرد گروگانگیر در قم راز قتل شراره فاش شد و او اعتراف کرد که شامگاه 19 آذر شراره را در تهران کشته است.

متهم انگیزه خود را از این جنایت، قتل زنان خیانتکار عنوان کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +201رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +143برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +134ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +127ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +125جنجال خالکوبی امضای محمدرضا شاه پهلوی بر روی دست مجتبی محرمی در برنامه زنده پرسپولیس
  • +124درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +114انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +93پیام شاهزاده رضا پهلوی به دانشجویان: در این فشار و خفقان، امید به تغییر را از دست ندهید
  • +91همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +88زیباکلام: از همسر و فرزندانم تا رهگذران بخاطر انقلاب ۵۷ مرا سرزنش کرده و به من بد و بیراه می‌گویند