قاتل شوهر خواهر از مجازات مرگ رهایی یافت

وکیل دادگستری که به‌دنبال سوء ظن به شوهر خواهرش وی را به قتل رسانده و به قصاص محکوم شده بود با رضایت اولیای دم از یک قدمی چوبه دار به زندگی برگشت. به گزارش خبرنگار حوادث«ایران»، رسیدگی به این پرونده از سال 95 به‌دنبال ناپدید شدن مرموز مرد جوانی شروع شد که از لرستان به خانه برادرش به کرج آمده بود.

در حالی که تحقیقات برای یافتن مرد جوان ادامه داشت، کارآگاهان جنایی جسد این مرد جوان را در حالی که با شلیک چند گلوله به قتل رسیده بود در خودرویی حوالی جاده چالوس پیدا کردند.

خیلی زود با تشکیل تیم ویژه‌ای تحقیقات پلیسی برای کشف این جنایت مرموز در دستور کار کارآگاهان جنایی استان البرز قرار گرفت.

با کنترل آخرین تماس‌های مقتول مشخص شد وی با برادرزنش در تماس بوده است. بدین ترتیب این مرد که وکیل دادگستری بود تحت بازجویی قرار گرفت و بعد از مدتی به قتل شوهر خواهرش اعتراف کرد.

وی درباره انگیزه خود از این جنایت گفت: مدتی قبل به رفتار وی سوء ظن پیدا کرده و فکر می‌کردم او برای همسرم مزاحمت ایجاد کرده است به همین خاطر وی را از محل زندگی‌اش به کرج کشاندم و بعد در خانه او را با خوراندن غذای مسموم بیهوش کردم. سپس او را با خودرو به حوالی جاده چالوس بردم و با اسلحه‌ای که از قبل تهیه کرده بودم چند گلوله به او شلیک کردم. اسلحه را به داخل رودخانه انداختم و جسد را همانجا رها کردم.

به‌دنبال اعتراف این متهم، او به جرم قتل عمد بازداشت و پس‌ از محاکمه در دادگاه کیفری استان البرز با توجه به تقاضای اولیای دم وی به قصاص نفس محکوم شد.

با تأیید این حکم در دیوان عالی کشور و درحالی که خانواده مقتول بر اجرای حکم اصرار داشتند سرانجام پس از 4 سال متهم توانست با جلب رضایت اولیای دم و پرداخت دیه درخواستی خانواده مقتول رضایت آنها را جلب و از مجازات مرگ رهایی یابد.

 قاضی نریمانی رئیس شعبه ششم اجرای احکام دادگستری کرج درباره این پرونده گفت: یکی از مهم‌ترین دلایل وقوع قتل‌ها تصمیمات عجولانه و ناتوانی در کنترل خشم است. در این پرونده با اینکه متهم خودش از افراد تحصیلکرده و حقوقدان است و به نتیجه کار و مجازاتی که در انتظارش است به خوبی آگاه است اما باز هم دست به چنین کاری می‌زند.

در حالی که می‌توانست از طریق قانونی موضوع را پیگیری کند و به چنین سرنوشتی دچار نشود. مهارت کنترل خشم بسیار اهمیت دارد همچنین باید در روابط کاری و خانوادگی سعی شود برخی خط قرمزها رعایت شود چراکه رعایت برخی اصول اخلاقی و رفتاری از وقوع بسیاری از جرایم پیشگیری می‌کند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +387شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +306شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +270شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +240رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +181علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +162پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +153برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +149ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +143استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +137پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی