یک مرد به ظن آدم‌خواری در برلین بازداشت شد

دویچه وله :یک مرد ۴۱ ساله به اتهام کشتن و خوردن یک انسان در برلین بازداشت شد. مقتول مرد ۴۴ ساله‌ای‌ست که از ماه سپتامبر گذشته ناپدید شده بود، اما اکنون پلیس استخوان‌های او را پیدا کرده است.

پلیس برلین پس از یافتن استخوان‌های یک مرد، فردی را به ظن قتل و آدم‌خواری بازداشت کرده است.


قاضی پرونده، پس از شناسایی و دستگیری مرد مظنون، حکم توقیف او را به اتهام "قتل جنسی" صادر کرد.

سخنگوی دادستانی برلین، در رابطه با این جنایت گفت که نشانه‌هایی از آدم‌خواری وجود دارد. روزنامه بیلد نیز در گزارشی با استناد به یافته‌های پلیس نوشته بود: "احتمال آدم‌خواری در این ماجرا بسیار زیاد است."

به گفته پلیس مقتول در اوایل سپتامبر امسال پس از ترک خانه خود در محله لیشتن‌برگ برلین مفقودالاثر شده بود. پلیس پیشتر با انتشار عکس این مرد خواستار کمک مردم برای یافتن او شده بود، اما پلیس در آن زمان موفقیتی به دست نیاورد.

در تاریخ ۸ نوامبر چند تن که در منطقه پانکو در برلین برای قدم زدن بیرون رفته بودند، استخوان‌هایی یافتند که بعداً به عنوان بقایای یک انسان شناسایی شد.

نتیجه تحقیقات پزشکی قانونی نشان می‌دهد که این استخوان‌ها متعلق به همان مرد ناپدید شده است. بررسی و تحقیقات مأموران کمیسیون جنایی برلین نشان از آن دارد که میان مظنون ۴۱ ساله و این قتل رابطه ای وجود دارد. در بازرسی های پلیس سگ‌های ردیاب نیز سهم داشتند.

مظنون روز چهارشنبه گذشته (۱۸ نوامبر) در آپارتمانش در برلین بازداشت شد
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +386شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +306شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +270شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +239رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +180علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +162پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +153برگزاری تجمعات در حمایت از «اقدام در همبستگی با انقلاب شیر و خورشید» در شهرهای مختلف دنیا
  • +149ویدیوی برخورد یک شهروند با یک فرد حامی حکومت در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۴
  • +142استوری هولناک مهدی نصیری؛ پرده برداری فیگارو از طراحی ماشین کشتار در ایران به فرمان خامنه‌ای
  • +136پاسخ صریح شاهزاده رضا پهلوی به سئوال کسری ناجی خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی