مرگ گربه مشهور ایاصوفیه و تسلیت استاندار استانبول

گربه‌های ایاصوفیه از نقاط جذاب این بنای تاریخی برای گردشگردان است
بی بی سی :استاندار استانبول در توییترش نوشته که گلی، گربه معروف مسجد ایاصوفیه در ترکیه در ۱۶ سالگی مرده است. گردشگرانی که از مسجد ایاصوفیه بازدید می‌کردند این گربه را می‌دیدند که معمولا کنار نورافکن‌های گرم مسجد نشسته بود.

علی یرلیکایا، استاندار استانبول که مدتی سرپرست شهرداری استانبول هم بوده، در توییترش از مرگ مشهورترین گربه شهرش ابراز تاسف کرده و گفته او از ۲۴ سپتامبر در یک درمانگاه خصوصی حیوانات بستری بود، و چند هفته بعد به دلیل سن زیاد درگذشت.


آقای یرلیکایا با انتشار عکس گلی نوشت: "ما هیچ وقت فراموشت نمی‌کنیم." استانبول شهری است که با گربه‌ها مهربان است و مردم آن معمولا مراقب حیوانات در خیابان هستند.

موزه تاریخی ایاصوفیه که به تازگی کاربری آن به مسجد تغییر پیدا کرده از مکان‌هایی است که گربه‌ها در آنجا پناه می‌گیرند.

روزنامه حریت، چاپ استانبول، در گزارشی درباره گلی، گربه ایاصوفیه، نوشته که با تبدیل این مکان به مسجد موقعیت گربه‌های ایاصوفیه به خطر نیفتاد.

وقتی گلی در درمانگاه بستری شد، موسسه میراث بیزانس در استانبول در توییتر عکس‌های گلی را منتشر و خبرش را اعلام کرد.

میراث بیزانس ۲۰ سپتامبر نوشت گلی بعد در اتاقی جدا نگهداری می‌شود و به دلیل وضع جسمی نمی‌تواند ملاقات‌کننده داشته باشد.

گربه معروف ایاصوفیه آخرین روزهای شانزده سالگی‌اش را در همان اتاق سپری کرد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ خواستار خروج فلسطینی ها از غزه و تحویل غزه به آمریکا برای تبدیل آن به منطقه تفریحی شد
  • بیمارستان‌های ایران؛ هر روز به اندازه سقوط یک هواپیما بیماران از سرطان می میرند
  • خامنه‌ای در نامه‌ای نعیم قاسم، دبیرکل جدید حزب‌الله را به عنوان نماینده خود در لبنان معرفی کرد
  • پیکر جمشید شارمهد که در آبان ماه اعدام شده بود، به آلمان منتقل شد
  • درگذشت شاهزاده کریم آقاخان، چهل‌ونهمین امام شیعیان اسماعیلی، در ۸۸ سالگی در لیسبونِ پرتغال
  • جزئیات دستور ترامپ برای احیای فشار حداکثری: مقابله با تهدیدها و باج‌خواهی‌های جمهوری اسلامی
  • واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ مبنی بر تشدید فشارها علیه جمهوری اسلامی
  • پاسخ ترامپ به سئوال خبرنگار در مورد حمله احتمالی اسرائیل به ایران: ببینیم چه می‌شود
  • (تصاویر) هدیه تهرانی؛ نماد نسل دختران جسور و بی‌پروا
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: اروپایی‌ها گفتند تحریم دست ما نیست، آمریکا باید تکلیف را روشن کند!