پلیس در تعقیب قاتل نوجوان تکواندوکار

ردیابی‌های پلیسی برای دستگیری پسر جوانی که در یکی از بوستان‌های کرج مرتکب قتل شده و فرار کرده با گذشت 5 سال همچنان بی‌نتیجه مانده است.

به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، این متهم فراری که سهیل نام دارد روز 16 دی سال 94 یک تکواندوکار نوجوان را به قتل رساند و فرار کرد. پدر مقتول درباره این حادثه به خبرنگار« ایران» گفت: روز حادثه پسرم سامان حدود ساعت هفت‌ونیم صبح از خانه خارج شد تا به مدرسه برود و امتحان بدهد و دوباره به خانه برگردد اما دو ساعت بعد فرد ناشناسی با گوشی همراه من تماس گرفت و خبر مرگ پسرم را داد وقتی با عجله خودم را به بیمارستان رساندم فهمیدم پسرم هنگام عبور از بوستانی در کیان مهر کرج متوجه درگیری چند پسر جوان شده اما وقتی برای میانجی گری وارد درگیری شده با ضربه چاقوی یکی از پسرها جان باخته است.

عامل قتل که در زمان وقوع حادثه 21 سال سن داشت تحت تعقیب پلیس آگاهی استان البرز قرار گرفت اما مشخص شد که او به ارومیه گریخته و از آنجا به‌صورت قاچاقی از کشور خارج شده وبه ترکیه رفته است. بدین ترتیب سهیل تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار گرفت مدتی بعد کارآگاهان پلیس فتا دریافتند متهم از طریق یک خط تلفن همراه مربوط به کشور اندونزی با دوستان ایرانی اش تماس گرفته است همچنین مشخص شد او از ترکیه به یونان رفته و مدتی بعد هم ردپای او در کشور آلمان پیدا شد. این در حالی است که خانواده مقتول با مراجعه به پلیس و دادگاه این احتمال را مطرح کردند که متهم به ایران برگشته باشد بنابراین خواهان دستگیری هر چه سریع‌تر قاتل پسرشان شدند.

بنابراین قاضی محمد قیومی رئیس شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز نیز دستور داد عکس متهم فراری به‌نام سهیل که اکنون 25 ساله است منتشر شود تا چنانچه کسی از مخفیگاه وی خبر دارد موضوع را به پلیس اطلاع دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • تیراندازی مرگبار سیدنی، دقیقه به دقیقه چگونه اتفاق افتاد؟+ ویدیو
  • لبنان و جمهوری اسلامی؛ عروسی خون؛ وقتی پاهای علی لاریجانی در دیدار با رئیس جمهور لبنان می‌لرزید
  • بانک مرکزی ایران از مسدودشدن ۶۰۰۰ حساب متعلق به ۲۵۰ فرد مظنون به پولشویی خبر داد
  • وکیل تتلو: توبه احراز شده است، درخواست عفو در دست بررسی است
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟