مرگ مسافر ترکیه با ۱۵۰ گرم هروئین در معده

ایران: مرگ ناگهانی زن مسافر در سالن انتظار فرودگاه امام خمینی، راز بسته‌های 150 گرمی هروئین در معده‌اش را برملا کرد.

به گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، ساعت 1 ظهر چهارشنبه 30 مهر، زن جوان در سالن فرودگاه به انتظار اعلام شماره پروازش برای سفر به ترکیه نشسته بود که ناگهان درد شدیدی در شکمش حس کرد در حالی که عرق سردی بر پیشانی اش نشسته و رنگ از چهره‌اش پریده بود به سختی بلند شد تا به سمت دستشویی برود اما درد امانش را برید و قدم‌هایش ناتوان ماند. وضعیت آشفته و حال جسمی فریبا از چشم مأموران زن پلیس فرودگاه پنهان نماند و آنها برای کمک به سمت وی رفتند. فریبا در نزدیکی سرویس بهداشتی فرودگاه تقریباً نیمه جان روی زمین افتاده بود که مأموران به او رسیده و علت این حال را جویا شدند. زن جوان با کلماتی بریده بریده گفت: در شکمم هروئین بار زده‌ام کمکم کنید.

مأموران زن با شنیدن این جمله بلافاصله او را به اتاق کمک‌های اولیه بردند. فریبا در حالی که انگار نفس‌های آخر را می‌کشید گفت: بهروز از من خواست مواد را ببلعم 150 گرم هروئین بلعیدم تا به ترکیه ببرم. او همین جاست پیدایش کنید.

دستگیری در فرودگاه
 زن جوان به بیمارستان منتقل شد اما به علت باز شدن بسته‌های هروئین در شکمش جان باخت. بدین ترتیب باتوجه به اطلاعاتی که او در اختیار مأموران قرار داده بود، دوربین‌های مداربسته فرودگاه و گیت پرواز ترکیه  مورد بازبینی قرارگرفت و بالاخره بهروز شناسایی شد. چهره مرد جوان و مشخصاتش به واحدهای پلیس فرودگاه اعلام شد و مأموران هنگامی که بهروز قصد خروج از فرودگاه را داشت او را بازداشت کردند.
استخدام قاچاق بر
مرد جوان در ابتدا منکر آشنایی با فریبا بود و ادعا کرد زن جوان را نمی‌شناخته و او را اشتباه گرفته‌اند. اما تصاویر گرفته شده او با فریبا در فرودگاه و اطلاعاتی که زن جوان قبل از مرگش داده بود باعث شد که وی به استخدام این زن برای قاچاق مواد مخدر اعتراف کند.

در ادامه تحقیقات، دختر فریبا که از مرگ مادرش با خبر شده بود گفت: بهروز شوهر صیغه‌ای مادرم است. مادرم در کار قاچاق مواد نبود بهروز دروغ می‌گوید.

 با اعتراف مرد جوان به دستور احسان زمانی بازپرس شعبه ششم دادسرای امور جنایی تهران، وی به اتهام تسبیب در قتل عمد در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار داده شد. پرونده این متهم از نظر رسیدگی به اتهام قاچاق مواد مخدر نیز به دادگاه عمومی و انقلاب ارسال خواهد شد.
گفت‌و‌گو با متهم
چه مدت است در کار قاچاق مواد مخدر هستی؟
سال‌هاست که در ترکیه زندگی می‌کنم، وقتی دیدم تفاوت قیمت زیادی بین مواد مخدر درترکیه و ایران است تصمیم به قاچاق مواد مخدر گرفتم.

با فریبا چطور آشنا شدی؟
دو سال قبل به یکی از دوستانم که در ایران عکاسی داشت گفتم که به‌دنبال افراد نیازمند هستم که بتوانند برای من مواد را به‌صورت بلع و انباری قاچاق کنند. فریبا یکی از آشنایان او بود، از همسرش جدا شده و با دخترش زندگی می‌کرد. چون وضع مالی خوبی نداشت، وقتی با پیشنهاد من مواجه شد، از آن استقبال کرد.

پیشنهادت چه بود؟
برای بلع و انباری 100 تا 150 گرم هروئین، پیشنهاد 15 تا 20 میلیون تومان دادم. فریبا هم از این پیشنهاد استقبال کرد.

چند بار مواد به ترکیه قاچاق کرد؟
چهار بار و این دفعه پنجم بود که این اتفاق افتاد.

آخرین بار کی به ایران برگشتی؟
چند روز قبل برای کاری به ایران آمدم. شب قبل از حادثه نیز به خانه فریبا رفتم و مواد کشیدم بعد صبح به همراه او راهی فرودگاه شدیم تا مواد را برای من قاچاق کند. اما یک دفعه حال فریبا بد شد و به من گفت به سرویس بهداشتی می‌رود. زمانی که به سمت سرویس بهداشتی می‌رفت، متوجه مأموران شدم که به او مشکوک شده‌اند، برای همین از او فاصله گرفتم و در گوشه‌ای مخفی شدم تا ببینم وضعیتش چه می‌شود اما وقتی دیدم لو رفته و او را به بیمارستان منتقل کردند می‌خواستم فرار کنم که دستگیر شدم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
America - منچستر، انگلستان
بایستی سریع شستشوی معده داده میشد.
‌سه شنبه ۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • پزشکیان: همه ما کشور را به اینجا رساندیم؛ دولت آمریکا حمله به بیمارستان ایلام را جنایت علیه بشریت خواند
  • سخنگوی دولت ایران می‌گوید قیمت‌ کالاهای اساسی از هفته آینده بین «۲۰ تا ۳۰ درصد» افزایش می‌یابد
  • شاهزاده رضا پهلوی: نیازی به مداخله نظامی نیست، تغییر در ایران به‌دست خود مردم رقم می‌خورد
  • شواهدی از قصد «مداخله هدفمند» آمریکا برای کمک به جنبش اعتراضی در ایران
  • فریاد «مرگ بر دیکتاتور» یک معترض پس از بازداشت در نارمک تهران
  • نشریه بریتانیایی: آمریکا برای حمله به ایران پس از سرکوب‌ معترضان جنگنده اعزام کرده است
  • رسانه اسرائیلی: نتانیاهو از طریق پوتین به تهران پیام داد «اسرائیل قصد حمله به ایران را ندارد»
  • پزشکیان و وزارت بهداشت از «بررسی» حمله مأموران به بیمارستان ایلام خبر دادند
  • مدودف: سرنوشت مادورو برای صدراعظم آلمان هم قابل تصور است
  • تصاویر از مدال گرفتن فردین از دست شاه تا عکس یادگاری مرتضی عقیلی و پوری بنایی در کناردریا
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا