بازسازی صحنه جنایت خانوادگی در ویلای لنگرود

مرد جنایتکار  به‌خاطر بدهی 300 میلیونی به باجناقش در اقدامی هولناک وی، همسر و پسر خردسالش را مسموم کرده و به قتل رسانده بود، با حضور بازپرس دادسرای جنایی و مأموران اداره آگاهی البرز صحنه جنایت را بازسازی کرد.

به‌گزارش خبرنگار حوادث «ایران»، رسیدگی به این پرونده از اواسط مهرماه سال‌جاری آغاز شد و مرد جوانی با مراجعه به اداره پلیس عنوان کرد که برادرم حسن و همسر و فرزندش از 6 مهر ناپدید شده‌اند. به‌دنبال اظهارات این مرد مأموران کار تجسس را آغاز کردند و مشخص شد که حسن مدت‌هاست که با باجناقش نادر اختلاف مالی داشته، از این‌رو نادر بازداشت شد اما با طرح قصه‌ای ساختگی عنوان کرد: حسن و همسرش بچه‌دار نمی‌شدند و پسری را از پرورشگاه گرفته و او را بزرگ کردند تا اینکه چند روز قبل پدر و مادر واقعی کودک پیدا شدند و می‌خواستند پسرشان را پس بگیرند. به همین خاطر باجناقم و همسرش تصمیم گرفتند به زرند فرار کنند تا بهزیستی بچه را از آنها نگیرد. من آنها را به زرند بردم و دیگر از آنها خبری ندارم.

پس از طرح ادعا تیمی از مأموران به شهرستان زرند رفتند و معلوم شد که چنین ادعایی صحت ندارد. به‌همین خاطر نادر دوباره مورد بازجویی قرار گرفت و در نهایت وقتی متوجه شد که پلیس متوجه ساختگی بودن ادعایش شده، به قتل این خانواده 3 نفره اعتراف کرد و گفت: حسن 300 میلیون تومان از من طلب داشت و من نمی‌توانستم پولش را برگردانم به‌همین خاطر نقشه قتل او را طراحی کردم و در ابتدا به بهانه سفر به شمال آنها را سوار خودروام کردم و بین راه به آنها آبمیوه مسموم دادم و پس‌از آن‌که بیهوش شدند آنها را خفه و اجسادشان را در ویلای دوستم در لنگرود دفن کردم.  سرهنگ نادر بیگی به خبرنگار «ایران» گفت: پس از اعترافات متهم مأموران نیمه شب سه‌شنبه با متهم به محل دفن اجساد رفتند و صحنه جنایت بازسازی شد.

محمد عنبری بازپرس شعبه یک دادسرای جنایی البرز در تشریح این خبر به «ایران» گفت: متهم در اظهاراتش مدعی بود که به‌دنبال بدهی‌ای که به باجناقش داشت تحت فشار همسرش قرار داشت تا اینکه این فکر به ذهنش رسیده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیفنس نت‌ورک: آمریکا اطلاعات کمک‌های چین به برنامه موشکی جمهوری اسلامی را روزانه به اسرائیل می‌دهد
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • طراحی‌های این مهندسان مشکلات واقعی را بی سرو صدا حل می‌کنند
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود