علی دایی سرمربی تیم ملی می‌شود یا قلعه‌نویی؟

هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در آخرین جلسه خود دو گزینه علی دایی و امیر قلعه‌نویی را برای هدایت تیم ملی به بحث گذاشته است که در نهایت به دلیل اختلاف نظر قرار شده است موضوع با وزارت ورزش به مشورت گذاشته شود.
 

به گزارش ایسنا، امروز در جلسه هیات رییسه فدراسیون فوتبال مقرر شد سرمربی بعدی تیم ملی ایرانی باشد. دو گزینه‌ای که در جلسه مطرح شده امیر قلعه‌نویی و علی دایی بوده‌اند.

 
در این جلسه بحث‌های زیادی انجام شده و بر اساس منابع خبری ایسنا بیشتر اعضای هیات رییسه که نزدیک به تیم‌های خاص هستند علاقه شدیدی داشته‌اند تا قلعه‌نویی هدایت تیم ملی را بر عهده بگیرد. آنها معتقد بوده‌اند با قلعه‌نویی راحت‌تر از علی دایی می‌شود کار کرد. در مقابل نیز اعضایی معتقد بوده‌اند علی دایی گزینه مناسب‌تری برای تیم ملی است.
 
همچنین حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون فوتبال بعد از جلسه هیات رییسه، به وزارت ورزش رفته است تا درباره این موضوع با وزیر ورزش مشورت کند.
 
بر این اساس به احتمال زیاد یکی از میان قلعه‌نویی و دایی به عنوان سرمربی آینده تیم ملی معرفی خواهد شد واگر تحت هر شرایطی چنین اتفاقی رخ ندهد شانس یحیی گل‌محمدی یا جواد نکونام جدی‌تر از بقیه مربیان داخلی خواهد بود.
علی دایی در روزهای اخیر با حضور در محل وزارت ورزش و جوانان جلسه ای را با مسئولان این وزارت خانه برگزار کرده است و احتمال دارد طبق توافقی که بین وزارت ورزش با فدراسیون فوتبال انجام خواهد شد او بار دیگر به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شود.
 
به گزارش باشکاه خبرنگاران،اینگونه که به نظر می آید با توجه به بدون تیم بدون دایی او شانس خوبی نسبت به سایر گزینه ها دارد و در نهایت باید دید چه تصمیمی برای آینده تیم ملی گرفته خواهد شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +272شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +229شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +186پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +149سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +137ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +123فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +108کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم