همسر محسن چاووشی، بازیگر تلویزیون شد

تسنیم: بازیگر جدید فیلم «سه سپیده» به کارگردانی رحیم طوفان معرفی شد.

مدتی است ضبط فیلم تلویزیونی «سه سپیده» به کارگردانی رحیم طوفان آغاز شده است و گروه این روزها در اردبیل مشغول کارند؛ به‌تازگی نیز اسپاکو یوسفی، همسر محسن چاوشی، خواننده پاپ به عنوان یکی از بازیگران اصلی زن به این پروژه پیوست تا برای نخستین بار در فیلمی به ایفای نقش بپردازد.

«سه سپیده» عنوان فیلمی تلویزیونی است که تهیه‌کنندگی، کارگردانی و مجری طرح آن برعهده رحیم طوفان است و به سفارش سیمای استان‌های سازمان صداوسیما در درجه (الف) در صدا و سیمای مرکز اردبیل تولید می‌شود.

این فیلم با مضمون چهل سالگی انقلاب در سه دهه ۵۰، ۶۰ و ۹۰ حول محور اتفاقات دی ۱۳۵۷ در ایران است که تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی و فعالیت‌هایی که مجاهدین در طول این دوران انجام داده‌اند و از جان گذشتگی مدافعین حرم و رشادت‌های انقلابیون به تصویر کشیده می‌شود.

در این فیلم تلویزیونی، علیرضا جلالی‌تبار، رامین راستاد، سارا منجزی، فرهاد طوفان، سروناز میرائیز، مسعود نخستین، فرناز فرایدی، محمد خورشیدی و … و جمعی از هنرجویان به ایفای نقش می‌پردازند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +264رضا پهلوی از کشورهای عرب خلیج فارس خواست تا برای به‌رسمیت شناختن «دولت گذار» آماده شوند
  • +214تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +186شاهزاده رضا پهلوی: جانشین خامنه‌ای چه مجتبی باشد چه حسن، فاقد مشروعیت است
  • +169لحظه اصابت موشک به محل جلسه طلاب و نیروهای جهادی
  • +148ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +146وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +142شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +142نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +139مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +135شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید