آزمایش عدم نمایش شمار «لایک» پست‌های کاربران در اینستاگرام

دویچه وله :اینستاگرام می‌گوید نمی‌خواهد صحنه رقابت باشد. این شبکه اجتماعی همرسانی عکس و ویدئو، با هدف کاهش فشار روانی و اجتماعی بر کاربرانش به طور آزمایشی اجازه دیدن شمار لایک‌های تصاویر و ویدیوهای بیگانه را به افراد نمی‌دهد.
 

کاربران اینستاگرام باید خودشان را آماده کنند برای اینکه در آینده شمار لایک‌های پای عکس و ویدئوی کاربران دیگر را نخواهند دید.

 
اینستاگرام می‌خواهد به طور آزمایشی تعداد لایک عکس‌ها و ویدئوها را به‌جز برای خود پست‌کنندگان عکس و ویدیو، غیر قابل رؤیت کند.
 
این پلاتفرم عکس و ویدیو که متعلق به فیس‌بوک است، جمعه ۱۵ نوامبر اعلام کرد: «کاربرانی که آزمایش در موردشان اجرا می‌شود دیگر تعداد لایک‌ها و شمار دیده ‌شدن عکس‌ها و ویدیوهای دیگران را در فید اینستاگرام خود نخواهند دید.» اما تعداد لایک‌های عکس و ویدیوی هر کاربر برایش قابل دیدن خواهد ماند.
 
این آزمایش احتمالا آخرین آزمایشی است که اینستاگرام در این زمینه انجام می‌دهد تا این قاعده را در مورد همه کاربران این شبکه به کار گیرد.
 
اینستاگرام در توضیح این اقدام خود می‌گوید که می‌خواهد «به انسان‌ها کمک کند تا خود را روی عکس‌ها و ویدیوها متمرکز کنند که دارند به اشتراک می‌گذارند و نه اینکه دایم در فکر و دغدغه این باشند که پست‌های‌شان چقدر لایک گرفته است».
 
آدام مسری، رئیس اینستاگرام، در سخنرانی‌ای که هفته گذشته داشت گفت که اینستاگرام حاضر است دست به اقداماتی بزند که ممکن است برای خودش منفعت نداشته باشد اما برای روح و روان کاربران مفید است.
 
اینستاگرام در ابتدا شمار لایک عکس و ویدیو را تنها برای کاربران در استرالیا، برزیل، کانادا، ایرلند، ایتالیا و نیوزیلند غیر قابل رؤیت کرده بود. به گفته اینستاگرام واکنش کاربران مثبت بود، اما چون موضوع بر سر "تغییری اساسی" در این شبکه اجتماعی است، نیاز به جمع‌آوری بازخورد بیشتری از سوی کاربران وجود دارد.
 
روشن نیست چه تعداد از کاربران در آزمایش جدید اینستاگرام شرکت خواهند داشت.
 
شمار لایک در پای عکس‌ها و ویدیوها در شبکه‌های اجتماعی می‌تواند موجب ایجاد فشارهای اجتماعی و روانی بشود. برخی از کاربران می‌خواهند هر چه بیشتر پست‌هایی تولید کنند که مورد توجه عموم واقع بشود و پست‌هایی را که به نظرشان توجه زیادی را جلب نمی‌کند پاک می‌کنند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +349رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +268شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +242کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +202اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +189مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +166ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +159شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +151انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +146کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +144لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو