سرقت توالت طلایی در انگستان

العربیه :یک توالت طلایی که با نام «آمریکا» شناخته می‌شد، روز جمعه 13 سپتامبر 2019 از کاخ بلنهایم واقع در نزدیکی وددستاک در آکسفوردشایر انگلستان ربوده شد. وینستون چرچیل، نخست‌وزیر سرشناس بریتانیا در سال 1874 در این کاخ به دنیا آمده بود.
 

به گزارش رادیو مونته‌کارلو به نقل از پلیس محلی گروهی شامگاه جمعه گروهی از سارقان به زور وارد قصر بلنهایم شده و ضمن دزدیدن «توالت آمریکا»، به این کاخ که در فهرست میراث فرهنگی جهانی قرار دارد، آسیب‌ جدی زدند.

 
توالت فرنگی دزدیده شده توسط هنرمند ایتالیایی مائوریتسیو کاتیلان و از طلای 18 عیار ساخته شده و با نام «توالت آمریکا» در کاخ بلنهایم به عنوان بخشی از آثار کاتیلان در معرض دید و استفاده عموم قرار داشت.
 
جسی میلان، کارآگاه پلیس آکسفوردشایر گفت که دزدیده شدن این توالت، آسیب جدی به کاخ زده، زیرا که توالت به لوله‌های آب کاخ وصل بوده و پس از دزدیده شدنش، بخش‌های زیادی از تمام قصر را فرا گرفته است.
 
در همین باره مردی 66 ساله که گمان می‌رود در این سرقت نقش داشته دستگیر شده ولی هنوز هیچ اثری از توالت طلایی دزدیده شده، یافت نشده است. این توالت برای اولین بار در موزه گوگنهایم نیویورک در معرض دید عموم قرار گرفت و بین سپتامبر 2016 تا تابستان 2017، بیش از 100 هزار نفر از آن استفاده کردند.
 
در بین سال‌های 1705 تا 1724 توسط معمار انگلیسی سر جان ونبرو ساخته شد و از سوی پارلمان آن کشور، به‌عنوان هدیه پیروزی جان چرچیل (می 1650 –ژوئن 1722) بر فرانسویان در 1704 در نبرد بلانهایم در آلمان به او تقدیم گردید. وینستون چرچیل، نخست‌وزیر و سیاست‌مدار پر آوازه بریتانیایی در 30 نوامبر 1874 در این کاخ به دنیا آمد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +308مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +156حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +123حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +119واکنش رضا پهلوی به تصمیم بریتانیا برای مقابله با نفوذ جمهوری اسلامی
  • +105سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +98بازداشت و بازجویی مجری پیشین پرس‌تی‌وی در فرودگاه هیترو لندن پس از شرکت در مراسم تشییع حسن نصرالله
  • +91حمله اسرائیل به مواضع حکومت سوریه؛ وزیر دفاع اسرائیل: به احمد الشرع اعتماد نمی‌کنیم
  • +89تظاهرات علیه سفر اسکی «جی دی ونس» پس از درگیری او با زلنسکی در کاخ سفید (ویدیو)
  • +87مهدی یراحی، خواننده معترض: در کنار بانوان سرزمینم می‌مانم و دیگر تقاضای مجوز نخواهم کرد
  • +84کنایه رئیس جمهور لبنان به جمهوری اسلامی: کسی نمی‌تواند ادعا کند این اقدامات در حمایت فلسطین است