مدعی‌العموم هم از مهناز افشار شکایت کرد/ افشار فعلا در خارج از کشور است

انتخاب: سخنگوی قوه قضائیه از شکایت و ورود مدعی العموم به پرونده مهناز افشار خبر داد. او گفت: شخص مورد نظر فعلا در خارج از کشور است و وکیل‌شان اعلام کرده به زودی به کشور باز میگردد و موضوعات مطرح شده درباره صدور حکم جلب و ممنوع الخروجی نیز صحت ندارد.
 

سخنگوی قوه قضائیه: مدعی‌العموم هم از مهناز افشار شکایت کرد / صدور حکم جلب و ممنوع الخروجی او صحت ندارد / اکثر بازداشت شدگان مقابل مجلس آزاد شدند / تا این لحظه هیچ نهاد امنیتی از سرافراز شکایت نکرده؛ اگر ادعای او درست نباشد، مانند اخلال در نظم عمومی است.

 
وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره توییت یک سلبریتی در ارتباط با قتل طلبه همدانی اظهار کرد: از افرادی که به نوعی مخاطبان خاص خود را دارند، پذیرفته شده نیست نسنجیده سخن بگویند یا مطالب خلاف واقع بیان کنند یا خدای ناکرده در میدان دشمن بازی کنند. دستگاه قضا هر جا این اعمال، مصداق جرم باشد ورود می کند. در این مورد هم احد از شهروندان شکایت کردند و هم مدعی‌العموم به لحاظ محتوای غیرقانونی و خلاف قانون مطالب منتشره ورود کرده و پرونده در دست رسیدگی است اما شخص مورد نظر فعلا در خارج از کشور است و وکیل‌شان اعلام کرده به زودی به کشور باز میگردد و موضوعات مطرح شده درباره صدور حکم جلب و ممنوع الخروجی نیز صحت ندارد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اف-۲۲ها در آسمان و تاماهاوک‌ها در دریا؛ آمریکا چگونه ماشه را می‌کشد؟
  • اعتراف رئیس حفاظت اطلاعات سپاه به هدف قرار دادن بیش از ۱۵ هزار شهروند جهت پیشگیری از اعتراضات
  • هجوم هزاران ماهیگیر به رودخانه‌ای در نیجریه برای صید بزرگترین ماهی + ویدیو
  • سی‌ان‌ان: اسرائیل در حالت آماده‌باش کامل؛ احتمال حمله مشترک با آمریکا به ایران در روزهای آینده
  • وزارت خارجه آمریکا برای ۱۸ مقام جمهوری اسلامی و خانواده‌شان محدودیت ویزا وضع کرد
  • وزارت کشور استرالیا درباره دختر رحیم‌صفوی: در صورت تهدید امنیت ملی، ویزا لغو یا رد می‌شود
  • سی‌ان‌ان: ارتش آمریکا از ۲ اسفند برای حمله آماده است؛ ترامپ هنوز دستور نداده
  • برندگان جوایز بهترین تک عکس مسابقه جهانی سونی در ۱۰ شاخه؛ از معماری و سبک زندگی تا حیات‌وحش و سفر
  • وال استریت ژورنال: آمریکا هدف قرار دادن رهبران ایران و سایت‌های هسته‌ای را بررسی می‌کند
  • ویدیوی سخنان کریستیان امانپور که موجب حمله کلامی چند فعال ایرانی به وی شد