باروری‌های مصنوعی بیشتر منجر به دنیا آمدن نوزادان دختر می‌شود

یک متخصص زنان و زایمان و باروری‌ مصنوعی گفت که ژن‌های منجمد شده‌ اسپرم‌های مردانه‌ای که برای باروری مصنوعی به کار گرفته می‌شوند، بیشتر تمایل به دختر شدن دارند. دلیل این امر توان بقای بیشتر آنها در روند انجماد است.
 

روزنامه دیلی میل بریتانیا به نقل از دکتر ریناتا هوتیلووا، پزشک زنان و زایمان مرکز کیوب در پراگ، پایتخت جمهوری چک، که در زمینه درمان ناباروری و باروری‌های مصنوعی فعالیت می‌کند، گزارش کرد که به دلایلی که تا کنون ناشناخته مانده‌اند، اسپرم‌های منجمد شده‌ای که به زنان تلقیح می‌شود و از آنها نوزادان دختر به دنیا می‌آیند، توان بیشتری برای تحمل دوره ذوب و عبور سالم از این مرحله دارند.

 
دکتر ریناتا هوتیلووا علیرغم اینکه در زایمان‌های طبیعی 51 درصد نوزادان پسر و 49 درصد دختر هستند، این نسبت در زایمان‌های پس از باروری مصنوعی برعکس است.
 
این پزشک اهل جمهوری چک با شرح این موضوع که ژن‌های منجمد شده، به طور معمول در فرایند ذوب شدن برخی از سلول‌ها را از دست می‌دهند و برخی از آنها نیز حل می‌شوند، توضیح داد:«ژن‌های مردانه بیش از ژن‌های زنانه به این موضوع حساسیت نشان می‌دهند و این امر می‌تواند دلیل به دنیا آمدن دختران بیشتری از باروری‌های مصنوعی را توضیح دهد. ژن‌های زنانه ژن‌های قوی‌تری هستند.»
 
در باروری‌های مصنوعی اسپرم‌های مردانه با استفاده از نیتروژن مایع در سرمای بسیار زیاد نگهداری شده و پس از مدتی به رحم زنان منتقل می‌شوند. متخصصان باور دارند که روش منجمدسازی ژن‌ها در بارورسازی مصنوعی نتایج بهتری نسبت به تزریق میکروسکوپی و مستقیم آنها دارد.
 
تنها در ایالات متحده آمریکا 11 درصد از مردان و 9 درصد از زنان میانسال از ناباروری رنج می‌برند. در بریتانیا نیز یک زوج از هر 7 زوج ناچار به روی آوردن به درمان‌ ناباروری است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.