یورونیوز: دزدی تلفن همراه در پایتخت بریتانیا به سطح هشدار دهندهای رسیده است و اعضای باندهای تبهکاران از بیتوجهی رهگذران برای ربودن گوشیهای هوشمندشان آنهم تنها در عرض چند ثانیه، سوءاستفاده میکنند.
اکنون پلیس لندن طرحی را به اجرا گذاشته تا با معضلی که لندن را به پایتخت دزدی تلفن در اروپا تبدیل کرده، مقابله کند.
مشکل بزرگتر این است که دزدان گوشیهای تلفن همراه، به سرعت قابلیت «Find My Phone» را غیرفعال میکنند تا رهگیری گوشیها ممکن نشود و سپس به سراغ اطلاعات گوشی همراه میروند تا به ایمیلها و دیگر اطلاعات حساس و بویژه به حسابهای بانکی فرد قربانی دسترسی پیدا کنند.
در حال حاضر بطور متوسط هر ۶ دقیقه یک تلفن همراه در پایتخت بریتانیا به سرقت میرود که معادل حدود ۶۴ هزار گوشی تلفن در سال است؛ دولت نیز از افزایش ۱۵۰ درصدی این فعالیت مجرمانه در پایتخت بریتانیا خبر داده و زنگهای خطر را به صدا در آورده است.
برخی از قربانیان گزارش دادند که حتی بیش از یک بار تلفن همراهشان به سرقت رفته است و برخی از گزارشهای دریافتی از سوی پلیس لندن نیز حاکی از آن است که گاه این تلفنقاپی با خشونت و ضرب و شتم فرد قربانی از سوی سارقان همراه بوده است. اقدامات پلیس لندن برای مقابله با «شبکه سارقان» پلیس لندن میگوید برای آنها رسیدگی به پروندههای سرقت تلفن همراه، یک اولویت است.
نیروهای پلیس در مارس ۲۰۲۴ موفق شدند که یکی از پرکارترین سارقان تلفن همراه در لندن را دستگیر کنند که «سانی استرینگر» نام دارد. او که ۲۸ سال دارد، پس از ترساندن قربانیانش، تلفنهای آنها را به سرقت میبرد و بسرعت با موتورش از محل دور میشود.
در پرونده او، گزارش سرقت ۲۴ تلفن همراه در زمانی کمتر از یک ساعت درج شده است.
پلیس لندن معتقد است که دستگیری حتی یک دزد و حذف آن از سطح خیابانها میتواند مانع از وقوع دهها دزدی دیگر شود. زیرا بر اثر تحقیقات آنها، درصد بسیار بالایی از دزدیهای تلفن همراه در شهر لندن توسط «شبکهای از سارقان سازمانیافته» انجام میشود.
گوشیهای سرقت شده نیز درنهایت از کشورهایی مانند چین، هنگ کنگ و الجزایر سر در میآورند.
پلیس لندن در ماه اوت تیمی تحت عنوان TITAN تشکیل داده که به مقابله با جرایم جدی و سازمان یافته با استفاده از فناوری ANPR (تشخیص خودکار شماره پلاک) برای ردیابی وسایل نقلیه مشکوک میپردازد.
البته در کنار ردیابی و دستگیری سارقان تلفن همراه، اقداماتی دیگر همچون شناسایی و دستگیری تامینکنندگان مواد مخدر، پولشوها و جنایتکاران فعال در بخش بردهداری مدرن و قاچاق انسان نیز در مجموعه وظایف این گروه گنجانده شده است.
این گروه توانسته است از ماه اوت تا دسامبر ۲۰۲۴ میلادی ۴۰ متخلف را دستگیر و نزدیک به ۳۵۷ بسته مواد مخدر، ۱۳ سلاح و هزاران پول نقد کشف کند.
این تیم در دوران تعطیلات کریسمس بر گشتزنیها همچنین کنترلهای خود در مناطق مختلف لندن افزود؛ با این وجود مقامات پلیس لندن میگویند که در کنار تلاشهای آنها، ضروری است که شرکتهای تلفن همراه نیز نقش جدیتری ایفا و فروش مجدد دستگاههای دزدیده شده را برای مجرمان دشوارتر کنند.
قرار است مقامات شهر لندن در این باره جلساتی را با نمایندگان شرکتهای بزرگ تلفن همراه برگزار کنند.
+27
رأی دهید
-6
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها
بهترین ها
بدترین ها
دیدگاه خوانندگان
۴۵
AKBAR_KACHAL - لندن، انگلستان
اینجا حواست نباشه معذرت میخوام اونجات هم میزنن میبرن چه برسه به تلفن همراه 🤣🤣
8
19
پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۳۶
سرباز رهبر - لندن، انگلستان
یه سری پناهنده بدبخت گداگشنه یه جوری شیفته اروپا شدن انگار تو خیابوناش طلا ریختن یه سری منطقه ها هست تو اینجا که پلیس هم *** یه نمیکنه بره اون سری گفتم یه مشت نوکر ندید بدید خزیده تو چاردیواری دو متری نزدیک بود سکته بکنن البته برای شماها که از پشت کوه و دالغوز اباد و دهات میاین حتی دروازه غار تهران هم حکم کاخ سلطنتی رو بازی میکنه🤣
34
6
پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
۶۵
zavareh - رودسر، ایران
بیخود راه دور نروید. بیایید به ایران نفرین شده تا ببینید میزان خفت گیری های بی رحمانه آنهم در روز روشن و در میانه دهها چشم چگونه زندگی را به مردم زهر کرده است.
5
34
پنجشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۴
پاسخ شما چیست؟
0%
ارسال پاسخ
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.