انتقال جهانبخش مثل بمب در انگلیس صدا کرد!

مدیر برنامه علیرضا جهانبخش می‌گوید انتقال این بازیکن به برایتون نه تنها در این تیم بلکه در کل انگلیس مثل بمب صدا کرده است.
 

به گزارش مهر، امیر هاشمی مقدم درباره انتقال علیرضا جهانبخش از تیم آلکمار هلند به تیم برایتون گفت: همیشه به علیرضا اعتقاد داشتم. جهانبخش همیشه هدف داشته است و همین باعث پیشرفتش شده است. شک ندارم ظرف دو سه سال آینده باید منتظر باشیم این بازیکن به تاپ اروپا برسد و بیشتر باعث افتخار ایران شود.

 
وی در خصوص نحوه استقبال تماشاگران برایتون از جهانبخش گفت: برای من عجیب بود. من سالهای دور در انگلستان بازی کرده بودم و تماشاگران این کشور را می شناسم. برایم عجیب بود این انتقال مثل بمب صدا کرد نه تنها در برایتون بلکه در کل انگلستان. همان یکساعت اول که علیرضا به برایتون پیوست سه چهار هزار طرفدار به شبکه های اجتماعی برایتون اضافه شد. ایرانی های زیادی در انگلیس داریم. برایتون یکساعت با لندن فاصله دارد. جالب است که انگلیسی ها هم خیلی طرفدار علیرضا شده اند. این یک افتخار است و انگیزه بیشتری در علیرضا ایجاد می کند.
 
مدیر برنامه جهانبخش تاکید کرد: علیرضا پنج سال پشت سر هم افتخار ایران بوده و به همین نحو این راه را ادامه می دهد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۵
روبرتو - میدلرزبرو، انگلستان
علیرضای عزیز، همطن پُر افتخار ایران زمین، ورودت را به باشگاه برایتون انگلیس صمیمانه تبریک می گویم و برایت آرزوی موفقیت دارم. منتظر شروع مسابقات باشگاهای انگلیس که در 11 اوت آغاز می شود، هستم. این را بگویم که برایتون تیم محبوب من نیست اما اگر هر زمانی به تیمی که طرفدارش هستم گل بزنی، مطمئن باش کلی برات دست میزنم و هورا می کشم چون افتخار ما هستی. موفق باشی هموطن. به امید روزی که مانند فصل پیش آقای گل بشوی و ما هم برای تو صمیمانه دست خواهیم زد و هورا خواهیم کشید.
دوشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • توئیت خبرنگار بی‌بی‌سی در مورد پیام اخیر شاهزاده رضا پهلوی؛ توئیت علی کریمی در مورد تهدیدش به قرآن‌سوزی
  • عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: جنگ شود، کاخ خود ترامپ را هم می‌زنیم
  • ویدیو و عکسی که میتوان ساعت‌ها‌ با آن گریه کرد؛ چه زمانی بچه‌هایمان در کودکی اینقدر بالغ شدند
  • مقامات آمریکایی: گزینه‌های ما در ایران هدف گرفتن افراد یا تغییر رژیم است
  • یک نظرسنجی جدید: ۵۹ درصد اسرائیلی‌ها از مشارکت اسرائیل در اقدام نظامی احتمالی آمریکا حمایت می‌کنند
  • رویترز: آمریکا و ایران به‌سرعت به‌سوی رویارویی نظامی حرکت می‌کنند
  • «کارش را تمام کردند»؛ روایت پدر از کشتن نوجوان معترض در بیمارستان
  • بهترین تحلیل سخنان خامنه‌ای:گفته ناو رو غرق میکنیم، انگار رفسنجانیه که غرقش کنند
  • حمله نظامی به ایران و جزیره دیه‌گو گارسیا؛ اختلاف آمریکا و بریتانیا بر سر چیست؟
  • حذف خامنه‌ای یا توافق؟ اکسیوس: ترامپ آماده بررسی اجازه «غنی‌سازی نمادین» به ایران است