سقوط شدید ارزش سهام فیسبوک به دلیل رشد مایوس‌کننده

روز چهارشنبه سهام شرکت فیسبوک بیش از ۲۰ درصد سقوط کرد که به دلیل یاس سرمایه گذاران از درآمد این شبکه اجتماعی و میزان رشد کاربران آن بود.
 

این شرکت که به دلیل نحوه رسیدگی به اخبار جعلی در سایت خود و حفظ حریم خصوصی با واکنش منفی روبرو بوده گفت که در پایان ماه ژوئن دو میلیارد و ۲۳۰ میلیون کاربر فعال داشت.

 
این ۱۱ درصد بیشتر از ژوئن ۲۰۱۷ است با این حال آهسته ترین رشد در دو سال اخیر به حساب می آید.
 
این شرکت همچنین به سرمایه گذاران هشدار داد که رشد هزینه ها در سال ۲۰۱۹ از افزایش درآمد پیشی خواهد گرفت که حاصل آن سود کمتر است.
 
فیسبوک گفت انتظار آهسته شدن روند افزایش درآمد را دارد چون مردم از ابزارهای تازه برای محدود کردن آگهی استفاده می کنند.
 
این شرکت همچنین در نظر دارد میلیاردها دلار صرف بهبود شیوه های نظارت بر محتوا، ردگیری آگهی دهندگان و نحوه استفاده از داده های کاربران کند.
 
به علاوه این شرکت که همچنین مالک اینستاگرام و واتس اپ است درحال سرمایه گذاری در امکانات تازه مثل واقعیت مجاری و ویدئو است.
 
سهام فیسبوک ابتدا حدود ۱۲ درصد سقوط کرد اما سقوط آن با فاش شدن میزان هزینه ها سرعت گرفت.
 
دانیل ایوز استراتژیست ارشد در موسسه "جی بی اچ اینسایتس" گفت که چشم انداز عملکرد شرکت "کابوس وار" است.
 
او گفت: "آنها چشم انداز خیلی مایوس کننده ای را برای نیمه دوم سال و سال ۲۰۱۹ ترسیم کردند و این فشار زیادی به سهام شرکت در کوتاه مدت وارد می کند."
 
سود فیسبوک در سه ماهه اول سال ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بود که ۳۱ درصد بیشتر از دوره مشابه ۲۰۱۷ است.
 
درآمد شرکت بیش از ۱۳ میلیارد دلار بود که ۴۲ درصد بالاتر از سال پیش است اما هزینه ها با سرعت بیشتری افزایش یافته یعنی ۵۰ درصد از مدت مشابه سال پیش بالاتر رفته و به ۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار رسیده است.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +344رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +268شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +241کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +201اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +188مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +166ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +151انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +146کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +144لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو