بیشتر بدوید تا بیشتر زندگی کنید !

خبرگزازی ایسنا در گزارشی نوشت :«  ۱ساعت دویدن، ۷ ساعت به عمرتان اضافه می‌کند ! اگر در ۲۰ سال آینده روزی ۱ ساعت بدوید در پایان نزدیک به ۶ سال به عمر شما افزوده شده است.»
 

تحقیقات جدید نشان داده است افرادی که می‌دوند، ۶ سال بیشتر از افرادی عمر می‌کنند که دویدن در سبک زندگی آنها جایی ندارد.

 
گرایش به دویدن در سال‌های اخیر در میان افراد بسیار افزایش یافته است. آمارها نشان داده که در سال ۲۰۱۴ هشت میلیون نفر در مسابقات دو شرکت کرده‌اند.
 
مطالعات انجام شده در دانشگاه کپنهاگ با بررسی ۲۰ هزار دونده نشان داده است افرادی که می دوند ۶ سال بیشتر از افرادی که نمی دوند عمر می‌کنند. این نتایج همچین نشان داده است افرادی که دو تا سه بار در هفته‌ می‌دوند و مدت زمان این دویدن حدود دو و نیم ساعت می‌شود احتمال مرگ کمتری دارند.
 
بر اثر دویدن، بدن فوایدی کسب می‌کند که عبارتند از:
 
افزایش سلامت قلب
 
تنها پنج تا ۱۰ دقیقه دویدن در روز باعث کاهش حمله قلبی می‌شود. بررسی‌ها نشان داده است افرادی که در روز تنها پنج تا ۱۰ دقیقه می دوند ۴۵ درصد کمتر در معرض بیماری‌های قلبی – عروقی هستند و ۳۰ درصد کمتر احتمال مرگ بر اثر حمله قلبی دارند.
 
تغییرات DNA
 
تنها ۲۰ دقیقه دویدن یا ورزش هوازی باعث بهبود بخشیدن به وضعیت DNA می‌شود. دویدن سریع به مدت ۲۰ دقیقه‌ در روز از احتمال ابتلا به دیابت می کاهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +270شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +229شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +185پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +149سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +137ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +120فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +108کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم