ورود فیس‌بوک به بازار قرارهای عاشقانه

بزرگ‌ترین شبکه‌ اجتماعی جهان به زودی وارد بازار سامانه‌های دوست‌یابی و قرارهای عاشقانه می‌شود.
 

مارک زاکربرگ، مدیر عامل فیس‌بوک اعلام کرد که در حال افزودن یک بخش دوست‌یابی به نسخه موبایل فیس‌بوک است.

 
این ویژگی جدید در حالی به فیس بوک ۱۴ ساله اضافه می‌شود که از بدو تولد به کاربران خود اجازه می‌داد که وضعیت تاهل یا تجرد خود را اعلام کنند.
 
احتمال می‌رود این تغییر فیس بوک را با بیش از ۲.۲ میلیارد کاربر فعال ماهانه، به رقیب جدی گروه مچ (Match Group) تبدیل کند. گروهی که مالک و مجری برنامه دوستیابی از طریق تلفن‌همراه یعنی تیندر(Tinder) و پلتفرم محبوب اوکی کوپید (OkCupid ) است.
 
گمانه‌زنی‌ها در این خصوص شکل‌گیری این رقابت موجب شد که بلافاصله پس از اعلام خبر آقای زاکر برگ ارزش سهام گروه مچ ۱۷ درصد کاهش یابد.
 
آقای زاکربرگ معتقد است با افزودن ویژگی جدید، فیس‌بوک به کاربران خود این امکان را می‌دهد که به جای جذب سریع و کوتاه‌مدت افراد، روابط دوستانه بلندمدتی را تجربه کنند. به گفته آقای زاکربرگ این بخش جدید با لحاظ کامل دغدغه‌های امنیتی و حریم خصوصی افراد طراحی شده است.
 
به گفته او این ویژگی در اپلیکیشن اصلی فیس‌بوک نیز وجود خواهد داشت ولی استفاده از برای همه اجباری نخواهد بود و امکان فعال‌سازی آن انتخابی خواهد بود.
 
پس از سخنان آقای زاکربرگ، کریس کوکس، مدیرتولید فیس‌بوک نسخه جدید آن را همراه با ویژگی دوست‌یابی ارائه کرد که به گفته حاضران طرح و شکل آن بسیار شبیه برنامه تیندر است ولی قدمت حضور فیس‌بوک در بازار و تعداد بالای مشترکان آن، فیس‌بوک را نسبت به رقبای موجود در موضع قدرت قرار خواهد داد.
آقای کوکس همچنین به ویژگی «بازکردن قفل» اشاره کرد که با استفاده از آن هر کاربری می‌تواند از بخش دوست‌یابی فیس‌بوک نمایه خود را برای سایر اعضاء قابل مشاهده کند. همچنین پیام‌ها و گفتگوهای دوستانه می‌تواند در فضایی مجزا از اتاق گفتگوی فعلی فیس‌بوک انجام شود.
 
مدیرتولید فیس‌بوک تاریخ انتشار و اطلاعات جزئی‌تر این ویژگی جدید تا اواخر سال جاری میلادی اعلام خواهد شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +344رضا پهلوی خواستار اقدام نظامی آمریکا علیه جمهوری اسلامی و به‌ویژه سپاه پاسداران شد
  • +268شاهزاده رضا پهلوی به ایرانیان خارج از کشور: زیر پرچم شیروخورشید متحد بمانید
  • +241کارزار کاربران ایرانی برای اخراج عیسی هاشمی، پسر معصومه ابتکار و لیلا خاتمی دختر محمد خاتمی از آمریکا
  • +201اکبر عبدی: امیدوارم که پزشکیان بدون عذاب از این دنیا نرود
  • +188مدیر دیدبان سازمان ملل خطاب به بی‌بی‌سی: تاریخ ثبت خواهد کرد که شما از کشتار جمعی ایران چیزی ننوشتید
  • +166ایران‌اینترنشنال: دست‌کم ۳۶ هزار و ۵۰۰ ایرانی در بزرگ‌ترین قتل‌عام خیابانی تاریخ کشته شدند
  • +158شاهزاده رضا پهلوی: نوع حکومت بعدی ایران را نتیجه انتخابات تعیین می‌کند
  • +151انجمن اسلامی دانشگاه شریف خطاب به حکومت: روی منفورترین سرکوبگران و مستبدان را سفید کردید
  • +146کیمیا علیزاده: جمهوری اسلامی در حال اعدام گروهی معترضان است و به عنوان کشته‌های روزهای قبل، ثبت می‌کنند
  • +144لحظه زیر گرفتن ماموران سرکوب با خودرو در گلشهر کرج + ویدیو