از موقرمزها تا کاموا و میکروب؛ «ایموجی» های جدید در راه هستند

سال جدید میلادی برای علاقه مندان به شکل ها و صورتکهای تلفن موبایل یا «ایموجی»های جدید همراه است.
 

«ایموجی» ها یا شکلکهایی که در اواخر دهه نود میلادی از سیستم موبایل ژاپن سر درآوردند، امروز بخش مهمی از زبان رایج در فضای مجازی شده اند.

 
شرکت «یونیکد» که مسئول انتخاب این شکلکها است، صد و پنجاه و هفت «ایموجی» جدید را تأیید کرده است.
«ایموجی» ها شامل رنگ پوست های مختلف و جنسیت های گوناگون می شود و می توان گفت در کل، ۶۹ صورتک و شکل به تلفنهای موبایل افزوده خواهد شد.
 
خبر انتشار «ایموجی» های جدید برای بعضی ها، خوشایندتر بود مثلا برای موقرمزها، مو فرفری ها، تاس ها و کسانی که موی سفید دارند که سرانجام می توانند با «ایموجی»هایی شبیه خود ابراز احساسات کنند.
در فهرست «ایموجی» های جدید ابرقهرمان ها و شخصیت های بدجنس داستانی نیز دیده می شوند و فعالیتهایی چون بافتنی، خیاطی و اسکیت سواری هم اضافه خواهد شد.
 
شرکت های «اپل» و «گوگل» هر کدام بسته به مقتضیات بسترهای اجرای نرم افزار مخصوص خود، «ایموجی» ها را منتشر خواهند کرد بنابراین «ایموجی» های دستگاه های اندروید و آیفون کمی با یکدیگر فرق خواهند داشت.
در سالهای اخیر، توجه به تنوع نژادی و فرهنگی در طراحی «ایموجی» ها بیشتر شده و می توان رنگ پوستها، مشاغل و پرچم های کشورهای گوناگون را در این فهرست دو هزار و هشتصد و بیست و سه تایی پیدا کرد.
 
شرکت «یونیکد» در طراحی «ایموجی» ها از مردم ایده می گیرد و هر کس می تواند به مراجعه به این وب سایت یک طرح پیشنهاد دهد. امسال، بسیاری از این طرح های پیشنهادی تأیید شدند و به زودی در اختیار کاربران قرار می گیرند از جمله طرح کفش آبی پاشنه تخت برای زنان که توسط زنی به نام «فلوری هاچسون» ارائه شده بود.
 
در همین راستا، گروهی به نام «ایموجینیشن» راه افتاده که برای حفظ تنوع فرهنگی «ایموجی» ها تلاش می کند و طرح هایی مانند زن باحجاب برای مسلمانان ، سبزیجات برای گیاه خواران و «نظر قربانی» برای کسانی که به آن باور دارند را پیشنهاد داده که برخی از آنها در فهرست «ایموجی» های جدید دیده خواهند شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +125ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو