ادعای آزار و اذیت با پیشنهاد ازدواج

زنی که مدعی است با پیشنهاد ازدواج، در دام سیاه همکارش افتاده است، پس از خودکشی ناموفق به دادگاه رفت و شکایت کرد. متهم با قرار وثیقه 700 میلیون تومانی آزاد شده، اما تحقیقات کارآگاهان برای افشای زوایای پنهان ماجرا ادامه دارد.
 

به گزارش جام‌جم، شهریور امسال خودکشی ناموفق زنی 26 ساله به اورژانس اطلاع داده شد. سهیلا که به مچ دست خود آسیب زده بود به بیمارستان منتقل شد و تحت درمان قرار گرفت.

 
او پس از بهبود به دادگاه کیفری استان تهران رفت و گفت: «من کارمند یک شرکت اداری هستم. سه سال پیش یکی از همکارانم به نام سهراب به من پیشنهاد ازدواج داد و مرا به ناهار دعوت کرد. او گفت نیتش خیر است و بزودی به خواستگاری‌ام می‌آید. با همین بهانه‌ها مرا به خانه‌اش کشاند و مورد آزار و اذیت قرار داد. پس از آن از نظر روحی به هم ریختم، اما سهراب ادعای ازدواج را تکرار و چند بار دیگر نیت شومش را عملی کرد. وقتی دیدم دروغ می‌گوید با او درگیری لفظی پیدا کردم، اما او گفت آبرویم را پیش همکارانم می‌برد. آخرین بار به دفتر کارش رفتم، اما او مرا بیرون انداخت. همان روز از شدت افسردگی خودکشی کردم، اما ناموفق بود.»
 
با ثبت این شکایت، سهراب 47 ساله به دادگاه احضار شد، اما خود را بی‌گناه معرفی کرد. قضات نیز با این دلیل که مدارک کافی مبنی بر تجاوز وجود ندارد، پرونده را مختومه اعلام کردند. سهیلا به این حکم اعتراض کرد و دیوان عالی کشور نیز آن را شکست تا پرونده در چرخه رسیدگی مجدد قرار گیرد. این بار شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران مسئول بررسی پرونده شد. سهیلا در این شعبه نیز بار دیگر اظهارات خود را تکرار کرد، اما سهراب با رد آنها گفت: «سه سال پیش به سهیلا پیشنهاد ازدواج دادم. او قبول کرد، اما بعدا شرایط سختی گذاشت و گفت مهریه هزار سکه‌ای، یک خانه و حق طلاق می‌خواهد. این شرایط مرا از ازدواج با او منصرف کرد. او هم گفت به دادگاه می‌رود و می‌گوید از طرف من مورد تجاوز قرار گرفته است. من هیچ ارتباطی با او نداشته‌ام.»
 
در پایان جلسه تحقیق، قضات برای متهم قرار وثیقه 700 میلیون تومانی صادر کردند که او با تهیه آن، آزاد شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رائفی‌پور شورای نگهبان را تهدید کرد: اگر در انتخابات رد صلاحیت شوم، از «خیریه های همسرانتان» خواهم گفت
  • وال‌استریت ژورنال: جمهوری اسلامی می‌خواهد از ترامپ اوباما بسازد
  • گفتگوی تلفنی دونالد ترامپ و نخست وزیر بریتانیا درباره ایران
  • درگیری لفظی چند ایرانی با کریستین امانپور در رویدادی مرتبط با ایران
  • آکسیوس: اسرائیل برای عملیات نظامی احتمالی طی روزهای آینده علیه ایران آماده می‌شود
  • عقیل جماعتی: به راحتی میتوانیم با مین ریزی در آب راه‌ها و با قایق‌های عاشورا ناوهای آمریکا را غرق کنیم
  • ایران برای ساعاتی تنگه هرمز را بست؛ اسرائیل و آمریکا برای اقدام بعد از «شکست مذاکره» آماده‌اند
  • پوستر ناو غرق شده آمریکا که وبسایت خامنه‌ای و سپاه پاسداران منتشر کرده
  • اعترافات تکان‌دهنده یک مأمور سرکوب: گوشواره‌های دختربچه را کندند و پیکرش را در کامیون بستنی میهن انداختند
  • ایران در بحران، ترامپ در اوج؛ چگونه واشینگتن از چالش‌های جمهوری اسلامی به نفع خود بهره می‌برد؟