مردم دیگر ویندوز را دوست ندارند !

AMPساتیا نادلا، مدیرعامل شرکت مایکروسافت به‌تازگی بیان کرده است که اکنون ویندوز حدود یک میلیارد نفر کاربر دارد. این کلمات از زبان مدیر عامل مایکروسافت که نبض آمارهای مهمی را در دست دارد، شنیدنی است. مایکروسافت در سال ۲۰۱۱، آمار کاربران ویندوز را ۱.۲۵ میلیارد نفر و در سال ۲۰۱۴ حدود ۱.۵ میلیارد نفر اعلام کرده بود. به گزارش زومیت، آمار ارائه‌شده، گزارش‌های قبلی مبنی بر ثابت بودن تعداد کاربران سیستم عامل ویندوز را نقض می‌کند و خبر از کاهش سریع کاربران این اکوسیستم می‌دهد. این آمار شاید بتواند پاسخ مناسبی به دلیل ثابت بودن تعداد کاربران ویندوز ۱۰ در ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون نفر باشد؛ درحالی‌که تنها در سال ۲۰۱۶ تعداد ۲۶۰ میلیون کامپیوتر مجهز به ویندوز ۱۰ فروخته شده است.
 

به این ترتیب تعداد کاربران اکو‌سیستم ویندوز با سیستم‌عامل iOS اپل که آن‌هم تخمین زده می‌شود حدود یک میلیارد نفر باشد، در یک ردیف قرار می‌گیرد. بدین ترتیب شاید بتوان در حال حاضر ویندوز را سومین اکوسیستم بزرگ (پس از اندروید و iOS) دانست. این وضعیت، تراژدی از دست دادن سهم اول بازار سیستم عامل را افزایش می‌دهد و برای سایر محصولات مایکروسافت نیز می‌تواند زنگ خطری باشد. نادلا تأکید کرد که ویندوز قبلا اولویت اول آن‌ها بوده، اما اکنون یکی از ارتباط‌دهنده‌های محصولات گوناگون مایکروسافت است.

 
در این مصاحبه نادلا به یکی از سؤالات تکراری که آیا این شرکت گوشی خواهد ساخت یا نه، این‌گونه پاسخ داد که سخت‌افزار یکی از حوزه‌های مورد علاقه آن‌ها است.
 
نادلا به‌طور شفاف اعلام کرد مایکروسافت با نقشه راه فعلی غرق در حوزه‌هایی که به‌خوبی از پس آن‌ها برآمده است، نخواهد شد و هدف آن‌، خلق بازار‌های جدید و بازنگری در این فرآیند، برای تجاری‌سازی نیازهای محاسباتی است.
 
نادلا هولولنز را به‌عنوان حلقه‌ی گمشده‌ی گوشی‌های هوشمند، برای مثالی از دستگاه‌های محبوب که قوانین را تغییر داده‌اند، معرفی کرد. اخیرا مایکروسافت بر این دستگاه بیشتر تأکید می‌کند و تعجب‌آور نیست که شاهد افزایش سرمایه‌گذاری‌ها روی آن باشیم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • درپی توهین به ابوبکر، خلیفه اول اهل سنت در برنامه «سیمای خانواده»، صدا و سیما دو مدیر را برکنار کرد
  • نتانیاهو ایران را تهدید کرد؛ حتی اگر شده به تنهایی با خطر مقابله خواهیم کرد
  • پدر فاطمه سلطانی ۱۸ ساله: «کرمم را ریختم، داغش را بر دلتان گذاشتم»
  • شریعتمدارى: در صورت ادامه باج خواهی تنگه هرمز را می‌بندیم و از ان‌پی‌تی خارج می‌شویم
  • افشاگری هولناک یک اقتصاد دان: طلا و ارز را فروختند چون می‌دانستند دلار می‌ریزد!
  • انتشار تصاویر مرد جوانی که متهم به آزار جنسی کودکان در تهران است + ویدیو
  • به کجا می‌رویم؟ مادر دختران جوان و نوجوانی که رل می‌زنند و برای دوست پسرشان نوبت مشاوره می‌گیرند
  • عکس روز: طرح جدید دیوارنگاره میدان فلسطین با شعار «بار دیگر فرعون غرق خواهد شد»
  • (تصاویر) پنج زن مشهور ایرانی که این روزها به شدت در رقابت هستند
  • «کسانی که می‌گویند بعد از توافق با آمریکا، ۱۰۰۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی جذب کشور می‌شود، توهم دارند»
  • +263مردانگی ۴ جوان ایرانی در نجات ۲۴ راس بز، کل، قوچ و میش
  • +229باشگاه ورزشی متعلق به یک ایرانی تبار در آمریکا، فرد حامی حماس را اخراج و عضویتش را لغو کرد
  • +172استفاده آمریکا از بمب‌ ۱۲ تنی در حمله به یمن، پیام‌ روشن ترامپ به خامنه‌ای
  • +171شاهزاده رضا پهلوی: این مذاکرات طناب نجات برای دیکتاتوری در حال فروپاشی در ایران است
  • +119فشار آمریکا بر اروپا: در برابر ایران قاطع باشید، مکانیسم ماشه را فعال کنید
  • +118اسرائیل هیوم:‌ مذاکرات ایران و آمریکا احتمالاً طی هفته‌های آینده شکست می‌خورد
  • +114انگلیسی حرف زدن حسین علا سفیر وقت ایران در شورای امنیت با لهجه بریتیش در هشتاد سال پیش
  • +100هزاران فلسطینی در یک تظاهرات بی‌سابقه در شمال نوار غزه علیه حماس و جنگ با اسرائیل شرکت کردند
  • +96جروزالم پست به نتانیاهو پیشنهاد داد: همین حالا به جمهوری اسلامی حمله نظامی کن، قبل از آنکه دیر شود
  • +96عباس با «اولاد سگ‌» خواندن حماس گفت: «گروگان‌ها را آزاد و تمامش کنید» + ویدیو