اسامی داروهای لاغری غیرمجاز ماهواره ای و اینترنتی

سازمان غذا و دارو با اعلام اینکه تعدادی از دارو و مکمل های لاغری غیرمجاز موجود در تبلیغات ماهواره ای و اینترنتی را رصد و شناسایی کرده است، برای پیشگیری از بروز عوارض آنها را معرفی کرد.
 

به گزارش جام جم آنلاین از سازمان غذا و دارو، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه خود با اشاره به اینکه این دارو و مکمل های ماهواره ای غیرمجاز حاوی آمفتامین، سیبوترامین و افدرین می باشند که عوارض جبران ناپذیری را برای مصرف کننده ایجاد می کند؛ نام های تجاری متابولایف، ترمولایف، ترمالین، زیماکس، پاتینت لاین، آلترا لیپولاین، اکس انا دراین و مجیک اسلیم را از داروهای غیرمجاز لاغری برشمرد.

 
بنا بر این گزارش، همچنین متریم، ریلاکر، لیپولاین، اکس انادراین، مجیک اسلیم، متریم، ریلاکر، لیپودراین، جنی سیل، ترمواسلیم، تایم لایف، هربالای آدی فین و بوتانیکال اسلیمینگ نیز از دیگر دارو های لاغری ماهواره ای هستند که در برخی از قرص های روانگردان وجود داشته و موجبات اختلالات روانی در مصرف کننده را فراهم می آورند.
 
فروشندگان دارو و مکمل های نام برده با تبلیغات زیاد تلاش می نمایند گیاهی بودن یک فرآورده را مترادف با عدم وجود عارضه قرار داده و باعث فریب اذهان عمومی شوند.
 
در این مطلب با اشاره به تنوع زیاد این دارو و مکمل های به اصطلاح لاغری آمده است: اکثر آن ها مانع اشتهای افراد می شوند کما اینکه عموم ترکیباتی که در این داروها وجود دارد شامل موادی است که باعث بروز مشکلات روانی در فرد می شود و در برخی از افراد را دچار مشکلات گوارشی می کند.
 
روابط عمومی سازمان غذا و دارو از مردم خواسته است به دلیل اشتیاق برای بدست آوردن وزن مناسب در کمترین زمان به سمت محصولات اینچنینی نروند که قطعا پس از مواجه با در بسته متوجه نا آگاهی و ساده اندیشی خود درباره شبکه های ماهواره ای خواهند شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +268شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +229شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +184پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +148سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +136ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +117پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +114فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +108کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +104ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99مارکو روبیو: هنگام صحبت از ایران، منظورم مردم نیستند، ملایان شیعه مذهبی حاکم بر کشور را می‌گویم