پژوهش جدید: نوشابه‌های رژیمی باعث افزایش وزن می‌شود

در این تحقیق، آنهایی که از شکرهای مصنوعی در قالب نوشابه های رژیمی استفاه می کردند، بیشتر در معرض افزایش وزن یا حتی سکته بودند. در یک دهه گذشته، مردم بیشتری در آمریکا نسبت به استفاده از شکرهای مصنوعی دو دل شده اند.
 

پیشتر، خیلی از افراد به طور بی رویه از شکرهای مصنوعی استفاده می کردند چون فکر می کردند که کالری ناچیزی دارد و ضررهایی شکر طبیعی مثل چاقی و دیابت را ندارند.

 
ولی اخیراً مردم نسبت مولکول های این مواد شیرین کننده مصنوعی کنجکاو شده اند که همین منجر به مطالعاتی شده که نشان می دهد مصرف شکرهای مصنوعی می تواند باعث چاقی بخصوص در ناحیه شکم شود.
 
انجمن دیابت آمریکا و انجمن قلب آمریکا هر دو در بیانه ای که در سال ۲۰۱۴ منتشر شد نسبت به شکر مصنوعی برگ سبز نشان دادند و مردم نیز آن را خریدند. ولی یک گروه پژوهشگر بین المللی خواست از این مسئله مطمئن شود.
 
مگان آزاد (Meghan Azad) از دانشگاه منیتوبای کانادا و پژوهشگران دیگر بر روی شکر مصنوعی و اثرات دراز مدت آن مطالعه کردند.
 
نتایج این مطالعات که در ژورنال پزشکی کانادا به چاپ رسیده نشان می دهد که شکرهای مصنوعی نه تنها در کم کردن وزن تأثیری ندارند، بلکه افرادی که مرتب از نوشابه هایی که در آنها شکر مصنوعی استفاده شده می نوشند، شاخص توده بدنی اشان افزایش یافته و در خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی قرار می گیرند.
 
گروه پژوهشی بیش از ۴۰۰ هزار نفر را که مصرف کنندگان دائمی شکرهای مصنوعی هستند در طول چند سال مورد مطالعه قرار دادند.
 
آنهایی که از شکرهای مصنوعی در قالب نوشابه های رژیمی استفاه می کردند، بیشتر در معرض افزایش وزن یا حتی سکته بودند.
 
چاقی، به خصوص چربی ناحیه شکم، یکی از عواملی است که ریسک بیماریهای قلبی، و دیابت نوع ۲ را بالا می برد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا