هیباکو جوموکو؛ درختانی که بمباران اتمی هیروشیما نیز آن ها را به زانو درنیاورد - تصویری

بعد از بمباران اتمی شهر هیروشیما در ۶ آگوست سال ۱۹۴۵ با توجه به مناظر طبیعی ویران شده، خاک سوخته و تشعشعات هسته ای گسترده، دکتر هارولد جیکوبسن از محققان پروژه ی منهتن (پروژه ی تحقیق بر روی انرژی هسته ای) در مصاحبه با روزنامه ی واشنگتن پست اعلام کرد که هیروشیما دیگر سرزمینی لم یزرع خواهد بود و به مدت ۷۵ سال چیزی در این شهر نخواهد رویید. اما طبیعت این پیشگویی را باطل کرد و در بهار سال بعد همه دیدند که جوانه هایی از زیر خاک بیرون می آید. 
بعد از جنگ حدود ۵۵ اصله از این درختان در ۵۵ مکان مختلف و در محوطه ای به شعاع ۲ کیلومتر که انفجار بمب اتمی در آن رخ داده بود تحت مراقبت قرار گرفتند. امروزه به این درختان «درختان بمب اتمی» می گویند. هر یک از این درختان در زبان ژاپنی «هیباکو جوموکو» (Hibaku Jumoku) به معنای «درخت زندگی» نامیده می شود و این اسم با استفاده از یک پلاک فلزی روی تنه ی این درختان نقش بسته است. بر اساس اعلام منابع رسمی در شهر هیروشیما در حدود ۱۷۰ اصله از این درختان و از گونه های مختلف وجود دارد که از بمباران اتمی جان سالم به در برده اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۸۰
ناصر 12 - گوتنبرگ، سوئد
خطر خطر خطر ! یعنی می خواهید بگویید که یک سال بعد از جنگ اتمی ی آینده ، زندگی در روی کره ی زمین به حالت عادی بر خواهد گشت ؟
‌چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.